Motorfest címmel érkezhet a harmadik The Crew-játék

  • Írta: szlav
  • 2022. október 16.
  • Pletyka
Link másolása
Szállingóznak a pletykák a The Crew harmadik része felől. A szóbeszéd szerint a Ubisoft versenyjátéka Motorfest címmel láthat napvilágot, a helyszín pedig nem az egész Egyesült Államok lesz.

Már eddig is sejthettük, hogy előbb-utóbb befut a The Crew harmadik felvonása, a mai pletykák szerint azonban jókora változtatások érhetik a Ubisoft nyílt világú versenyszériáját. Az XboxEra Podcast megbízható játékipari bennfentese, Nick Baker és az Insider Gaming megerősítették, hogy a korábban Project Orlando kódnéven ismert játék új címet kapott.

Ez az új cím pedig nem más, mint a Motorfest. Egyelőre nem tiszta, hogy a Motorfest a játék teljes címe, vagy csupán egy The Crew: Motorfest-féle alcím lesz, az egyelőre csupán zárt ajtók mögött megmutatott képeken azonban rendkívül sokszor feltűnt ez a felirat. Többször feltűnik a játékban a Motorfest logója magában plakátokon, rendszámtáblákon és a töltőképernyőn is, így meglehet lehet, hogy a Ubisoft egy időre nyugdíjazza a The Crew címet.

Az Insider Gaming beszámolója szerint egyébként a Ubisoft Ivory Tower által fejlesztett versenyjáték egy teljesen új motoron fut, az engine-nek azonban valószínűleg nem kell majd megbirkóznia teljes Észak-Amerika képernyőre vitelével. A hírek szerint ugyanis a Motorfest versenyei Hawaiin, egész pontosan Oahu szigetén zajlanak majd, vagyis rengeteg pálmafára, csillogó kék óceánra és kacskaringós hegyi utakra számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...