Bemutatkozott a Mortal Kombat: Onslaught

  • Írta: szlav
  • 2022. október 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mortal Kombat: Onslaught alaposan eltér majd a széria fő epizódjaitól. Kezdjük azzal, hogy a jövőre megjelenő játék a mobilplatformokat veszi célba, hagyományos bunyózás helyett pedig egy gyűjtögetős RPG-ről lesz szó.

A Mortal Kombat: Onslaught leleplezése váratlan volt, de ez talán nem is olyan meglepő, hiszen a 2023-ban érkező játékot aligha nevezhetjük az immáron 30 éves verekedős széria következő nagy mérföldkövének. Mindössze egy mobilos spin-offról van szó, amely ugyan önálló történettel és valamiféle RPG-elemekkel rendelkezik, a leírása alapján valószínűleg egy free-to-play gatcha játékkal lesz dolgunk. A feladatunk az, hogy összeállítsunk egy ütőképes csapatot, akiket aztán valós időben harcba küldhetünk az ádáz ellenfeleink (és valószínűleg más játékosok csapatai) ellen.

"A Mortal Kombat egy legendás franchise és popkulturális jelenség, amely továbbra is lázba hozza a játékosokat számos platformon" - jelentette ki David Haddad, a Warner Bros. Games elnöke a Mortal Kombat: Onslaught sajtóközleményben. "A Mortal Kombat: Onslaught az egyik élő bizonyíték arra, hogy a Mortal Kombat több mint 30 éve az egyik legnépszerűbb játékfranchise, a NetherRealm csapata pedig továbbra is képes újat mutatni a rajongóknak."

A széria atyja, Ed Boon a következőket tette hozzá: "Az Onslaughttal a Mortal Kombat határait feszegetjük. A célunk az, hogy a játékosok új módon élhessék át a franchise-t, miközben hűek maradunk a játék brutalitásához. A Mortal Kombat: Onslaught egy stratégiai csapatalapú gyűjtögetős RPG, amely a gyors tempója és csoportos harcai révén az új és a régi rajongók számára is izgalmas lehet."

A fenti képen túl komolyabb látnivalókat egyelőre nem kaptunk a Mortal Kombat: Onslaughtról, a NetherRealm azonban már fellőtte a játék hivatalos weboldalát, ahol feliratkozhattok egy hírlevélre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...