Egyszeri élmény lesz a Silent Hill: Ascension

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 21.
  • Hír
Link másolása
A héten bemutatott Silent Hill-projektek közül talán a Silent Hill: Ascension volt a legtitokzatosabb - szerencsére most kiderült néhány infó, amely segít elképzelni a játékot.

A héten bejelentett Silent Hill-játékok egyike volt a Silent Hill: Ascension, amit egy interaktív eseményként harangozott be a munkálatokban résztvevő Genvid, a J.J. Abrams-féle Bad Robot, a Dead by Daylightot jegyző Behaviour Interactive és a videojátékokat előszeretettel adaptáló dj2 Entertainment.

A bejelentés ugyanakkor sok kérdést megválaszolatlanul hagyott, még szerencse, hogy a Resident Evil- és Silent Hill-ügyekben mindig jól értesült Dusk Golem a segítségünkre sietett, és meginterjúvolta a szoftverstreamelésben utazó Genvid vezérigazgatóját, Jacob Navokot. Ő pontosította, hogy a Silent Hill: Ascension egy történet-orientált játék lesz, amelyet egyetlen alkalommal és egyszer streamelnek majd a játékostábornak.

A játékmenet nagyon hasonlít majd a Telltale-címekéhez (nem véletlen, hogy több Telltale-veterán is rajta van a projekten), vagyis lényegében egy interaktív - nem élőszereplős - filmet kapunk majd, ahol a játékosok együtt, a chaten keresztül dönthetik el, hogy milyen irányban fusson tovább a sztori.

Azt még nem tudjuk, hogy milyen ütemezésben és milyen platformon fut majd az esemény, de azt érdemes megemlíteni, hogy a Genvidnek volt már hasonló próbálkozása, ők álltak a facebookos The Walking Dead: Last Mile mögött is.

2.
2.
DarkLord
Tipikus Jobbra mész vagy Balra esete azt a végén mégis ugyanott kötsz ki. Reméljük Kalandod itt véget ért! nem lesz benne :D Szerintem tuti mahinálva lesz az az élő chat-es döntések, úgy is egy sztori lesz azt úgy csinálnak, mitha a nézők döntöttek volna és ha nem azt döntik, majd hekkelik a döntés eredményét :)
1.
1.
crytek
Tudtam hogy gáz lesz, de így felettébb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...