Elkészült a The Callisto Protocol

  • Írta: szlav
  • 2022. október 22.
  • Hír
Link másolása
Már semmi nem állhat a The Callisto Protocol decemberi premierje elé! A Striking Distance Studios csapata bejelentette, hogy a játék elkészült, és aranylemezre került.

Egy rövid, de nagyon is örömteli hírrel jelentkezett tegnap este a Striking Distance Studios brigádja. A stúdió az alábbi fotó kíséretében jelentette be, hogy aranylemezre nyomtatták a The Callisto Protocolt, vagyis a megjelenés napjára szánt verzió elkészült és kiadásra kész. Ha tehát eddig bármiféle kétségeink voltak afelől, hogy a Dead Space szellemi örököseként emlegetett horrorjáték is váratlan csúszás áldozata lehet, akkor most szerencsére megnyugodhatunk.

További jó hír, hogy az olyan címekkel ellentétben, mint az A Plague Tale: Requiem vagy a Gotham Knights, a The Callisto Protocol konzolon is tartogat majd 60 fps-es opciót. Korai tehát még temetni az új generációt, hiszen a kellő optimalizáció vagy okos grafikai skálázás mellett a leggyönyörűbb játékoknál sem kell ilyen nagy kompromisszumokat hoznunk - gondoljunk csak a God of War: Ragnarök grafikai módjaira!

A csapat vezetője és a Dead Space-széria veteránja, Glen Schofield egyébként nemrég azt is elárulta, hogy a The Callisto Protocol kampánya nagyjából 12-14 óra alatt lesz végigjátszható, vagyis a hosszát tekintve egy hajszálnyit nagyobb játékra számíthatunk, mint amilyenek Isaac Clarke kalandjai voltak. Végül pedig, ha lemaradtatok volna róla, csekkoljátok le a vérfagyasztó alkotás legutóbbi előzetesét!

A The Callisto Protocol december 2-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...