Egy terraformált és kolonizált holdra látogat az Apex Legends

  • Írta: sirdani
  • 2022. október 24.
  • Videó
Link másolása
Pár nap múlva beköszönt az Apex Legends tizenötödik évada, melynek legizgalmasabb újdonságait az új gameplay traileren ismerhetjük meg részletesebben: Cleo mellett bemutatkozik a Broken Moon pálya is.

A történet szerint sok-sok évvel ezelőtt egy meteorit csapódott az egyik holdba, melyet aztán Cleo némileg átformált és lakhatóvá varázsolt. Annak érdekében, hogy a kolonizációhoz megfelelő anyagi forrásokat szerezzen, úgy döntött, hogy elfogadja a kormányzati megbízást, és otthont ad az Apex-mérkőzések legújabb felvonásának.

A Broken Moon fantázianévvel futó pálya méretét tekintve nagyjából megegyezik a már jól bejáratott World’s Edge térképpel, illetve ahhoz hasonlóan itt is a terület egyik részében még a természet dominál, míg a másik fele már erőteljesen indusztrializált, telis-tele szűk belső terekkel, ahol tökéletes lesz a terep az SMG-k és a shotgunok számára. A pálya egyik érdekes újítása a kanyargós zip rails, mely hullámvasútszerűen köti majd össze egymással a pálya fontosabb pontjait.

A Cleoval és az új battle royale-pályával érkező évad november 1-jén veszi kezdetét. Az új karakter háttértörténetét pedig az alábbi videó megtekintésével pótolhatjátok:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...