Új halloweeni eseménnyel vár az Overwatch 2

  • Írta: szlav
  • 2022. október 25.
  • Letöltés
Link másolása
A Junkenstein's Revenge után egy újabb kooperatív PvE-küldetéssel vár bennünket idén az Overwatch 2 Halloween Terror eventje. Természetesen a hátborzongató skincsomagok ezúttal sem maradnak el.

Ha már a Blizzard odabiggyesztette a kettest az Overwatch 2 címére, akkor csak természetes, hogy az ünnepi események is megkapják a maguk frissítéseit. Az eredeti Overwatch játékosai jól ismerhetik a Junkenstein's Revenge halloweeni kihívását, idén azonban egy teljesen új küldetés is várja a bátrabbakat.

A Junkenstein's Revenge: Wrath of the Bride Ashe, Junker Queen, Kiriko és Sojourn kvartettjét ereszti Sombra, Symmetra, Winston és a vérfagyasztó Zomnic-sereg ellen, a résztvevők pedig néhány témába illő kozmetikai extrát is zsebre vághatnak. Sajnos úgy néz ki, hogy a jobb új skineket (és talán a visszatérőket is) a fizetős csomagokba gyömöszölte a stúdió, az árukat és a pontos részleteket azonban majd akkor tudjuk meg, ha ma este élesedik az esemény.

Eddig is érdemes volt Overwatch 2-streameket nézni Twitchen (már csak a dropok miatt is), az október 25-től november 8-ig tartó event során azonban mindenképp megéri nyitva tartani egy közvetítést pár óra erejéig, így juthatunk ugyanis hozzá idén az eredetileg 2020-ban kiadott Werewolf Winston skinhez és a hozzá illő sprayhez.

Az Overwatch 2 ingyenesen elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

1.
1.
JohnSpartan
Semmit nem változott ez a játék, csak annyi hogy minden fizetős lett! Nem fikázni akarom de, legalább ki lehetett farmolni pár jó skint az előző részben. Itt már azt sem...

Thx Blizzard!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...