Részletes bemutatón a God of War: Ragnarök harcrendszere

Link másolása
A God of War: Ragnarök minden tekintetben nagyobb és jobb lesz az elődjénél. Most egy hosszabb videóban mesélnek a készítők a játék harcrendszeréről és az ellenségekről, akik az utunkat fogják állni.

Nemrég aranylemezre került a God of War: Ragnarök, a sajtópéldányokat is kiküldték egy ideje, így már szinte semmi sem állhat a játék megjelenése elé. A Santa Monica Studio marketingcsapata kiváló munkát végez, szinte minden napra jut valami új hír a játékkal kapcsolatban: megtudhattuk mostanában, hogy milyen grafikai opciók állnak majd rendelkezésünkre, valamint azt is, hogy saját PS5-csomagot kap a játék.

Most egy újabb videóval kedveskedett a fejlesztőcsapat, melyben a játék harcrendszere, illetve a sokszínű és változatos ellenségek kerülnek középpontba. Mivel a 2018-as részben már megalkották a harcrendszer alapjait, így a folytatásra sokkal több időt tudtak eltölteni annak finomhangolásával és fejlesztésével. Kratos sokkal változatosabb kombókat tud majd végrehajtani, minden játékstílushoz kiválóan tud alkalmazkodni. Atreus is sokkal önállóbban fog mozogni, illetve harcolni, remekül valósítják meg az apa-fiú kapcsolatot a harcok során is.

Már nem kell sokat várnunk a God of War: Ragnarök megjelenésére, ugyanis november 9-én már elérhető lesz PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Addig is, óvakodjunk a spoilerektől!

5.
5.
A Pulyka
Én erröl az Evil west-röl eddid még nem is hallottam. Belenéztem a gameplaybe, és baromira tetszik.
Kösztök az infót
4.
4.
Darksiders84
#3: Neked is ! Én már nem nézek semmit egyikről sem. A GOW tuti jön első nap, az Evil Westről azért megnézem a teszteket vásárlás előtt.
3.
3.
Fata Morgana
#2: Jó jó szórakozást kívánok játékokhoz, cimbora.Remélem én is hogy jó kis game lesz mindkettő.
2.
2.
Darksiders84
#1: Én is ezt a kettőt várom és nagyon remélem, hogy az Evil West is jó lesz ,mert nagyon hangulatosnak tűnik
1.
1.
Fata Morgana
Nekem előrendelve az eddig látottak alapján, + jön az Evil West is ebben a hónapban igazi kanaán, nem fogok unatkozni az biztos.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...