Ezt hozza majd a Marvel's Midnight Suns Season Passe

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 27.
  • Letöltés
Link másolása
Habár az alapjáték még meg sem jelent, a kiadó már a Season Passt promózza a legújabb videójában. Egy rég látott karakter is színre lép majd benne.

A megjelenéséhez közeledve egyre többet tudunk meg a Marvel's Midnight Sunsról. Többek között kiderült, hogyan harcol Nico, valamint a játék gépigényéről is lehullt a lepel.

Most egy újabb videót tettek közzé róla, melyben a Season Pass tartalmáról mesélnek kicsit. A műsorvezető személyesen Deadpool, aki ő maga is játszható karakter lesz a szezonbérlet révén, továbbá fel fog tűnni majd Venom, Morbius és Storm is - mindegyikük külön sztoriküldetést fog kapni, melyek remekül bele fognak illeszkedni az alapjáték cselekményébe. Továbbá új felszerelések és skinek is érkeznek majd a címhez. A Marvel's Midnight Suns a szezonbérlettel együtt 34490 forintba kerül.

A Marvel's Midnight Suns december 2-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A PlayStation 4-es, Xbox One-os és switches megjelenés dátuma valamikor később fog kiderülni.

4.
4.
hedzsooo
1-re jobban tetszik ez a tyutyerka, ahogyan folyamatosan jonnek ki az osszes jatszhato karakterrol a gameplay vidik. Johet nalam a Season Pass is, assz'em
2.
2.
RangerFox
#1: A Season Pass magába foglalja az összes, az alapjáték megjelenése után megjelenő letölthető tartalmat (DLC-ket). Ezeket a DLC Pack-ek egy-egy hőst (a legelső Deadpool lesz) fog majd tartalmazni, plusz sztoriküldetéseket és felszereléseket.
1.
1.
Shao Kahn
Ez nagyon jól hangzik,nagyon várom csak had kérdezzem meg.... A Season Pass ugyanaz mint a DLC?
Például a playstation store-ból letölthető?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...