Marvel's Midnight Suns - Nico is színre lép

  • Írta: szlav
  • 2022. október 22.
  • Videó
Link másolása
A Marvel's Midnight Suns megjelenése felé masírozva lassan fény derül a szuperhősgárda összes tagjára. Ezúttal a sötét erővel bíró boszorkány, Nico Minoru mutatja be a képességeit.

A Runaways rajongói jól ismerik őt, hamarosan pedig mindenki más is megbarátkozhat vele: Nico Minoru is megkapta a maga karakterbemutató videóját. Ő egyébként a Midnight Suns tizenegyedik játszható hőse, aki Amerika KapitányVasember, PókemberDoctor StrangeMarvel Kapitány, Rozsomák, Skarlát Boszorkány, Hunter, Magik és Penge után kapta meg a saját videóit.

 

A fenti rövidke kedvcsináló mellett természetesen egy komplett játékmeneti bemutatót is kapott Nico, így láthatjuk, hogyan bontakozik ki a sötét erőkkel játszadozó hős teljes ereje. Ez pedig nem minden, ugyanis a korábbiakhoz hasonlóan Nico bemutatóihoz is érkezett egy történetvideó, amelyben a karakter képregényes múltjáról tudhatunk meg néhány fontos információt.

De hol a fenében van Deadpool?

Mindenki kedvenc nagyszájú képregényhőse, Deadpool is beköszönt egy rövidke videó erejéig. A piros pizsamába öltözött zsoldos láthatóan sértve érzi magát, hogy őt (egyelőre) nem válogatták be őt a Midnight Suns csapatába, így most arra kéri a játékosokat, hogy kolompoljanak egy kicsit Twitteren az ügy érdekében. #DeadpoolSuns

A Marvel's Midnight Suns december 2-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S konzolokra, a PS4-re, az Xbox One-ra és a Switchre szánt kiadás valamikor később várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...