A játék teljesítményét célozza a Gotham Knights következő frissítése

  • Írta: szlav
  • 2022. október 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Gotham Knights optimalizálatlansága jelentősen beárnyékolta a játék megjelenését. A jó hír az, hogy a WB Games Montréal utólag is igyekszik stabilabbá tenni a denevérnövendékek kalandját.

A tesztünkben már olvashattatok a Gotham Knights gyatra teljesítményéről, így csak röviden foglaljuk össze a dolgokat: a WB Games Montréal játéka amellett, hogy egy kisebb erőművet igényel a PC-s tábortól, az újgenerációs konzolokon sem hajlandó megtartani a stabil 30 fps-t, ennél többről pedig álmodnunk sem érdemes. Valamilyen formában tehát a játék összes vásárlója a saját bőrén tapasztalhatta a korrekt optimalizáció hiányát, a későbbiekben azonban számíthatunk némi javulásra.

Habár a Gotham Knights legújabb frissítése lényegében csak néhány apró hibajavítást hozott, a PC-s játékosok némi javulást már most is érezhetnek, miután a stúdió alig egy hét után eltávolította a Denuvo másolásvédelmét a programból. Habár az utóbbiról nem esik szó a patch note-ok közt, a többi javítást átnyálazhatjátok.

A tegnapi frissítés tehát apró volt, de a jó hír az, hogy a WB Montréal már dolgozik egy jelentősebb folton is, amely a játék teljesítményét célozza majd az összes platformon. Pezsgőt bontani egyelőre nem érdemes, hiszen elég valószínűtlen, hogy 60, vagy akár 40 fps-es módot kapnának az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 játékosai, de első lépésként azzal is kiegyeznénk, ha a játék fixen tartaná a 30 fps-es tempót, lehetőleg a jelenleginél stabilabb frame pacing mellett.

2.
2.
markoci555
hát mit lehet tenni, ilyen gyönyörű játéknál, aminek a fizikája még az rdr2-t is odaveri, nem lehet csak úgy levenni a grafikát ügyebár...
erre kiadnak egy ilyen apróbb frissítést, ami pont az ellenkező irányba mozdítja a dolgokat, gratula
1.
1.
Shao Kahn
Hát remélem sikerrel járnak ezzel a javítással ps5-ön is. Akkor talán megfontolom a játék beszerzését.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...