Hitman 3 - minden, amit a Freelancer módról tudnod kell

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 31.
  • Videó
Link másolása
Mielőtt belekóstolnánk a Hitman 3 roguelike-módjába, megnézhetünk egy hosszabb gameplay videót, amely részletesen végigveszi nekünk az újdonsághoz kapcsolódó tudnivalókat.

Ahogy arról beszámoltunk, a vártnál később jelenik meg a Hitman 3 roguelike-módja, a Freelancer, így csak január 26-án tehetjük próbára magunkat a játék egyik legkeményebb kihívásában. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne kóstolhatnánk bele hamarabb is: november 3-7. között zajlik majd az újdonság zárt alfatesztje, amire itt tudtok jelentkezni.

Mielőtt azonban bármihez hozzáfognánk, érdemes vetni egy pillantást az alábbi kedvcsinálóra, amely közel tíz percen át részletezi nekünk, hogy mi fán terem az új generációs Hitman-játékokat lezáró Freelancer. A játékmód során négy szindikátus vezetőjét kell majd szép sorban lekapnunk a Hitman-trilógia helyszínein, előtte azonban kettő-kettő emberükkel is meg kell birkóznunk.

A nehezítés az, hogy nem szabad hibáznunk. Ha az alvezérekkel szemben bukjuk el a küldetésünket, az összes olyan fegyverünket és felszerelésünket elveszítjük, amit magunkkal vittünk a pályára, valamint a pénzünk feléről is lemondhatunk - de itt legalább újrakezdhetjük a feladatot, még akkor is, ha riadó mellett várnak vissza legközelebb bennünket. A vezetőknél már kegyetlenebb a játék: itt ha elhasalunk, kezdhetjük elölről az egész kampányt.

Ezenkívül tovább bonyolítja a képletet, hogy a főgonoszok véletlenszerű tulajdonságokat kapnak a körök elején, amelyek hatással lesznek a játékmenetre, továbbá nem árt résen lennünk, mert más, a mesterséges intelligencia által irányított bérgyilkosok is a helyszínen lesznek - leginkább azért, hogy megvédjék az ügyfelüket tőlünk. A küldetések és a mellékes feladatok teljesítésével tapasztalati ponthoz és fegyverekhez juthatunk, a szerzeményeinkhez pedig a menedékházunkban férhetünk hozzá két küldetés között, amit testre is szabhatunk.

A zárt alfateszt kilenc helyszínt tesz elérhetővé a próbakör során.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...