Tovább csúszik a Hitman 3 Freelancer módja

  • Írta: szlav
  • 2022. október 6.
  • Csúszás
Link másolása
Már idén tavasszal meg kellett volna jelennie, végül azonban csak a jövő elején érkezik a Hitman 3 várva-várt roguelike játékmódja, a Freelancer.

A Hitman 3 eddigi legnagyobb és legérdekesebb frissítése valahogy nem akar összeállni. A World of Assassination trilógiáját egy vadonatúj, roguelike-elemekkel megfűszerezett, végtelenségig újrajátszható játékmódba ültető Freelancer idén januárban mutatkozott be, ekkor pedig az IO Interactive azt ígérte, hogy már tavasszal nekivághatunk a szabadúszó bérgyilkolásnak. A tavaszból később 2022 második fele lett, ezen a héten azonban a dánok bejelentették, hogy végül csak 2023. január 26-án küldik az új bevetésére a vonalkódos bérgyilkost.

Némi vigaszt jelenthet azonban, hogy a nagyszabású roguelike-mód utolsó simításait nem zárt ajtók mögött tesztelik majd. Az IO Interactive csatornáit figyelve a következő hetekben újabb részleteket tudhatunk meg a játékmódról, novemberben pedig elindul a Freelancer zárt technikai tesztje, melynek során nem csupán a rendszereit és ekonómiáját balanszolják majd, de az online funkciókhoz szükséges szerverek terhelését is felmérik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...