Dátumot kapott a Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse újrázása

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan nyugatra is eltalál a Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse: a készítők egy új trailer kíséretében jelentették be az újrázás megjelenési dátumát.

A legutóbbi Nintendo Direct során jelentették be, hogy a jövő év elején nyugatra is eltalál az eredetileg kizárólag Nintendo Wii-re megjelent, Japán-exkluzív Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse remastere. Az újrázás PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is elérhető lesz, és mint kiderült, egészen pontosan 2023. március 9-től vásárolhatjuk meg.

A Fatal Frame-sorozat negyedik része egy csapat lányra fókuszál, akik gyerekkorukban rejtélyes módon eltűntek egy napra Rogetsu szigetén. Jó pár évvel később visszatérnek a helyre, hogy megpróbálják megfejteni a történteket, ahogy azonban azt a fenti kedvcsináló is bizonyítja, nem lesz egyszerű dolguk: a szigetet mindössze a holdfény és legfeljebb a zseblámpájuk világítja meg, az őket kergető szellemekkel pedig egy fényképezőgéppel tudnak harcolni mindössze.

1.
1.
DarkCrash
Na ez zsír. Egyik kedvenc horror játékom a régi időkböl. Nagyon el van találva az atmoszféra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...