Fél évig lesz PlayStation 5-exkluzív a Final Fantasy XVI

Link másolása
Azt eddig is tudni lehetett, hogy megjelenéskor PlayStation 5-exkluzív cím lesz a Final Fantasy XVI, egy nemrég közzétett reklámból pedig azt is megtudhattuk, meddig marad az.

Pár hete káprázatos előzetest kapott a Final Fantasy XVI, mely ismét betekintést engedett a játék csodálatos világába. Azt eddig is tudni lehetett, hogy ideiglenesen kizárólag PlayStation 5-re lesz elérhető a produktum, most azonban egy reklámból azt is megtudhattuk, meddig marad exkluzív: a rövid videóban látható felirat alapján a Final Fantasy XVI hat hónapig lesz a PlayStation 5-tulajok kiváltsága. Azt sajnos nem tudtuk meg, hogy utána mely platformokra fog elérhetővé válni, mindenesetre a PC, azon belül pedig az Epic Games Store tűnik a legkézenfekvőbbnek, hiszen a Final Fantasy VII Remake esetében is ez volt a menetrend.

Továbbá a készítők egy, a Famitsunak adott interjúban elhintették, hogy a fejlesztés nagyon jól halad, a játék körülbelül 95 százaléka már kész, és még idén megtudhatjuk a pontos megjelenési dátumát is. Mivel a cím hatalmas, így a hibajavítás és debugolás is rengeteg időt és erőforrást igényel, ezért leghamarabb 2023 nyarán érkezik majd a Final Fantasy XVI.

2.
2.
nemfontos
Csak jöjjön már... Alig várom.
1.
1.
Őrnagy
Szemetek! Majd Phil jól felvásárolja őket, akkor majd nézhetnek ki a fejükből :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...