Jelentős változások elé néz az Overwatch 2

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
Jared Neuss, a játék új vezető producere egy posztjában kijelentette, hogy a fejlesztők nem elégedettek, ezért több ponton is igyekeznek javítani az Overwatch 2-n.

Az Overwatch 2 új vezető producere, Jared Neuss is bemutatkozott a Blizzard legfrissebb blogposztjában, amelyben nagy vonalakban elolvashatjuk, hogy milyen változások várnak a videójátékra. Kifejtette: a fejlesztők szerint vannak hibák, amiket mindenképpen orvosolniuk kell, annak érdekében, hogy a játék élvezhetőbb legyen. 

A vezető producer arra is kitért, hogy ezek még kezdetleges szakaszban vannak, és pontos újításokat ugyan nem tud felsorolni, de az irányokat már ismerteti a közösséggel. 

Amin elsődlegesen változtatni szeretnének, az a jutalmazási rendszer: minden játék után új skineket és további kiegészítőket tudhatnak majd magukénak a játékosok, hogy még lendületesebben, motiváltabban versenyezzenek. A játékba kerülés idejét is csökkenteni szeretnék, hiszen tudják, hogy a tétlen időhúzás egyáltalán nem fokozza a játékélményt. 

Emellett Neuss kitért arra is, hogy a választható hősök képességei nincsenek kiegyensúlyozva, emiatt a játékosoknak igazságtalannak tűnhet egy-egy mérkőzés, vagy könnyedén beállhat egy állóháború. 

A posztot Neuss egy ígérettel zárja: a Blizzard hamarosan jelentkezik a pontos részletekkel. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...