A PETA új játékmódot szeretne a God of War: Ragnarökhöz

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A PETA azt szeretné, ha a SIE Santa Monica Studio egy új játékmóddal egészítené ki a God of War: Ragnarököt, amiben nem szerepel állatok elleni erőszak.

Az állatvédő nonprofit szervezet, a PETA egy Twitter-posztjában egy "PETA-módot" kért a SIE Santa Monica Studiótól, amely révén az állatokat féltő játékosok is nyugodt szívvel tudnák végigjátszani a God of War: Ragnarököt. 

Igaz, az elképzelés, hogy a God of War: Ragnarökben Kratos úgy menjen végig a kilenc birodalmon, hogy közben megkíméli az útjába kerülő mitikus állatok, ellenségek életét, szinte teljesen kivitelezhetetlen - és ez nem azért van, mert a készítők támogatnák az ilyesféle erőszakot, sőt! A játék konkrétan lehetetlenné teszi, hogy az erdőben élő vadállatokat megtámadják a játékosok. 

A már említett Twitter-posztból azonban kiderül, hogy az ellenszenvet az egyik boss váltotta ki: a láncra vert, rossz állapotú Garm. Ezzel együtt aki már végigjátszotta a játékot, az tudja, hogy van egy pozitív végkimenetele a farkas történetének, így emiatt sem kell senkinek aggódnia.

8.
8.
honest guy
Valamiért erről eszembe jutott az a katolikus cikk, aminek ez a címe: A Star Warstól Harry Potterig – Mit mondjunk gyermekeinknek a fantasy irodalomról?

:DDDDDDDD
7.
7.
delphijos
Én ezt a teljes nonszensz érvelést nem értem. Ez egy ERŐSZAKOS játék. Most komolyan, van valaki akit ez nem zavar addig amíg EMBER az ellenfél , de ha már állat akkor inkább nem játszik vele, vagy percenként sírva fakad ? Mintha egy vega azért nem játszana egy túlélőjátékkal , mert abban húst is lehet enni….
6.
6.
Doomsayer
#2: Alsó hangon 10, de lehet, hogy több éve már, hogy minden olyan játékban, amiben van rá lehetőség női karaktert választok. Ennyi idő alatt ezt úgy megszoktam, hogy már fel sem tűnik, ha csak női karakter van. Egyik nap néztem meg a Fenyx Rising-ot GP miatt és azon pislogtam, hogy eleve lehet férfi karaktert is készíteni az elején, mert nekem annyira nem hiányzik belőle és hát amúgy is tök aranyos az a csaj figura. De ez a Fenyx Rising valami ritka pocsék ikongyűjtős mobiljáték port vagy nem tudom és 20 percet sem ért meg. A lényeg, hogy én kedvelem a női karaktereket, bajom meg végképp nincs velük. Azt nem kedvelem, amikor azzal "tisztelegnek" a nők előtt, hogy kopaszra, dagadtra és rondára készítik őket. Na ez egy nonszensz, ez a nők lealázása.
De ha éppen nincs női karakter egy játékban az sem zavar egy kicsit sem, hanem akkor majd férfi karakterrel megyek. Mondjuk normális férfiként azt tényleg nem értem, ha valakinek baja van a nőkkel, de végső soron fel tudom fogni, ha valakinek egy második világháborús FPS, vagy pl egy God of War éppen férfi főszereplővel tetszik - mert a GoW pl nekem is úgy tetszik.

De azt tudom, hogy ha politikai megfontolásból lesz minden játékban mindenki nő, akkor inkább abba hagyom a gaminget és a büdös életben nem adok pénzt egy ilyen játékért sem, sőt még ingyen sem fogom elfogadni.
5.
5.
Jarl Balgruuf
#2: Igazàból az nem PC lenne hanem korhű, az antik helléneknek mondjuk úgy voltak érdekes szokàsaik.
4.
4.
Effecta
#2: Ki tudja, hogy a spártai szellem nem tömködte meg Mimir száját, ha nem tetszett egy rejtvény.
3.
3.
cyberstaker
#2: Hát figyusz, Atreust már így is 2 férfi neveli :D Kratos + Mimir <3 Amúgy ezek a Petások ritka sötétek... csak annyit sikerült elérniük, hogy különös élvezettel fogom szétcincálni az "állatokat" :)
2.
2.
Parano1d
Amilyen PC világban élünk, az lep meg, hogy a játékvilágban még nem annyira elvárás, hogy nő legyen a fő karakrer, és Kratos nem homos... khm... -apiens.
1.
1.
silkgoat
Ettem ez a sok fasz PETAs szeretne ha nem olnenk allatokat, de az emberek legyilkolasa mehet. Akkor mar miert nem csinalunk belole egy walking szimulatort. Ezek a hulyek mit szivnak hogy baj ha legyilkolnak egy jatekban egy kepzeletbeli lenyt? Remelemfelzabalja oket egyszer egy mosomedve :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...