Mégsem kap New Game Plus módot az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 19.
  • Hír
Link másolása
Az Assassin's Creed: Valhalla támogatása decemberben véget ér, a korábban beígért New Game Plus módot viszont mégsem kapják meg a játékosok.

December 6-án érkezik az Assassin's Creed: Valhalla utolsó tartalmi frissítése, a készítők pedig nagy vonalakban elárulták, hogy mire számíthatunk majd tőle - és azt is, hogy mire nem.

Kiderült ugyanis, hogy az eredeti elképzelésekkel ellentétben nem kapunk majd New Game Plus módot a játékhoz, amely révén úgy kezdhetnénk újra Eivor történetét, hogy a korábbi végigjátszásunk fejlesztései és felszerelései már a rajtkőtől kezdve nálunk vannak. Az előző két Assassin's Creed-epizód, vagyis az Origins és az Odyssey is kapott ilyen játékmódot utólag.

A készítők a fent linkelt blogposztban azt mondták, hogy a Valhalla strukturálisan nagyon különböző a korábbi játékokhoz képest, a New Game Plus integrálásának vizsgálatakor pedig arra jutottak, hogy a cím mélysége "csak korlátozottan tenné lehetővé, hogy egyedi legyen vagy kellő jutalommal járjon az újrajátszás".

A Valhalla utolsó frissítése az 1.6.2-es verziószámot viselő példány lesz, amely a The Last Chapter fejezettel lezárja Eivor történetét, a rajongók kérésére pedig azt is megoldják addigra a fejlesztők, hogy a főhős akkor is a fején tarthassa a csuklyáját, ha a köpenye éppen nincs rajta.

A játékot egyébként nagyon sokáig támogatta a Ubisoft, augusztusban például egy roguelite-módnak örülhettek a rajongók.

3.
3.
crytek
Uplay store-ban "egész jó" akciók vannak azoknak akik költenek játékokra.
Leárazott címekre ha eléri az összeg a 20 eurót akkor 10 euro lejön az árból a HOLIDAY22 kóddal

Így pl az AC Odyssey ULTIMATE Edition mindenkori legalacsonyabb áron €18,75-ért behúzható. GR Breakpoint Ultimate €14. GR Wildlands Ultimate €10
2.
2.
crytek
Felkerült a steamre az oldala. December 6-án meg lehet venni steamen is
1.
1.
Doomsayer
Hát nem tudom. Ez a játék az Odyssey után olyan szinten félresikerült (más fejlesztő), hogy bárhogy is próbálod, úgysem tudod elképzelni. Ami az egész AC:O-t valamelyest összetartotta, mint működő RPG elemek, felszerelések, karakter buildek lehetőségei, loot, azt a Valhallában vagy kivették, vagy elrontották, vagy pedig még jobban elrontották. Az Odyssey sem egy tökéletes játék, mert elsírod magad 50 óra után, hogy monoton és vagy még 50 óra vissza van, de ilyenkor megmenti, ha olyan buildet készítesz, aminek vagy 80% critical hit rate-je van meg vagy 400% crit damage és egy ütéssel versz le mindent és elvagy, mint a GTA-ban. De a Valhalla még csak nem is hasonlít az Odyssey-hez és semmi ilyet nem lehet csinálni. Szóval miután a játékot egyszer sem érdemes végig vinni, ezért nem csoda, hogy nem lesz benne NG+
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...