Úgy tűnik, nincs már messze a The Division: Heartland megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 19.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint nem lehet már messze a free-to-play The Division: Heartland megjelenése, erről árulkodik legalábbis, hogy már az ESRB is bevizsgálta a játékot.

Az amerikai korhatár-besorolásokért felelős szervezet, az ESRB már bevizsgálta a The Division: Heartlandet, a The Division-sorozat PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készülő free-to-play vadhajtását. A játék ugyanúgy M-es (Mature) értékelést kapott, mint a két számozott epizód.

Az értékelés ennek megfelelően nem is tartogat túl sok érdekességet a The Division-sorozat rajongóinak, ők valószínűleg nem fognak meglepődni azon, hogy "egy elit kormányzati ügynökkel kell helyreállítaniuk a rendet" a játékban, és hogy tűzharcok, robbanások, közelről vett kivégzési jelenetek és még káromkodások is előfordulnak benne.

Az viszont mindenképpen jelzésértékű, hogy az ESRB már megnézte magának az anyagot, ez ugyanis általában az előszele annak, hogy a kanyarban van a premier. Talán az év végi The Game Awardson megtudunk ezt-azt!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...