Ő itt az ezredik pokémon

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 19.
  • Hír
Link másolása
A Pokémon Scarlet & Violet megjelenésével jelentős mérföldkőhöz érkezett a Pokémon-franchise: a pokémonok száma átlépte az ezret.

A Pokémon-rajongók tegnap óta nyüstölhetik a sorozat legújabb részét, amellyel fontos mérföldkőhöz érkezett a franchise. A Scarlet & Violet epizód újoncaival a sorozat szörnyeinek száma átlépte az ezres mérföldkövet: 1008 lényt ismerünk most már, hogy pontosak legyünk, és ebben nincsenek benne azok a variánsok, akik csak azért különböznek kinézetre az eredetijüktől, mert egy másik régióban élnek.

A játékot fejlesztő Game Freak természetesen tisztában volt ezzel, ezért az ezredik pokémont különlegességnek szánták: a képen is látható Gholdengo az első lény a sorozat történetében, akinek az azonosítószáma négy számjegyű, és egy Gimmighoulból fejleszthetjük ki, méghozzá azt követően, hogy a korábban legyőzött vagy elfogott Gimmighoulok által dobált érmékből összegyűjtöttünk ezer darabot. Ez már önmagában elég szimbolikus, és ha nem lenne egyértelmű: igen, a teste is ezekből az érmékből épül fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...