Íme, a The Callisto Protocol launch trailere

Link másolása
Ugyan a játék megjelenéséig még nagyjából két hét van, a kiadó már most közzétette a The Callisto Protocol utolsó előzetesét.

Majdnem egy hónapja már, hogy aranylemezre került a The Callisto Protocol. A Striking Distance Studios brigádja azóta is éjt nappallá téve dolgozik azon, hogy a lehető legjobb állapotban jelenhessen meg a játékuk. Addig is meglehetősen korán, két héttel a megjelenés előtt közzétették a játék launch trailerét, mely kifejezetten hangulatos lett: ha ez az előzetes nem győzi meg az embert arról, hogy érdemes bizalmat szavazni a The Callisto Protocolnak, akkor semmi sem.

A Dead Space-széria veteránjainál készülő horrorjáték egyébként nagyjából 12-14 óra hosszú lesz, ám érdemes többször is végigjátszani a teljes élmény érdekében. A The Callisto Protocol december 2-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

11.
11.
cyberstaker
Szerintem simán van rá esély hogy még a Dead Space nél is jobb lesz. Alig várom, hogy összefossam magam tőle.
10.
10.
Merőkanál
Megvárom a teszteket de nálam az év egyik ha nem a legjobban várt játéka !
9.
9.
crytek
#8: Sajnos nekem is ez marad. De legalább majd végre pc-n is megy a game..ott sokkal több játékom van mint konzolokon az az előfizetésekben
8.
8.
Ganzer
#7: Én is így vagyok. Ezért is inkább full hd 60 fps a cél, eddig is ezen játszottam, jó lesz nekem ez még pár évig.
7.
7.
crytek
#6: 4K-s rendszer a vágyam évek óta ,de sajnos olyan moslék árak vannak. Egy full új rendszer kellene a nulláról (jó ssd-k vannak) ami 4k 60 alá nem megy semmiben..Nos kiszámoltam cirka 1.1 milla lenne mert ugye kellene egy olyan monitor is azok is moslék áron mennek csak tudnám mire fel.
Mindegy a lényeg ennyit sose fogok erre költeni... 250k a legeslegmaxabb amit vga-ra kiadok de azt is csukott szemmel :)
6.
6.
Ganzer
#4: Te tudod, a te pénzed. Így is van mivel játszanod konzolon. Mondjuk nekem is (ps4, gamepass), de én is agyalok hogy eladom a gamer laptopomat, kipótolom egy kis pénzzel és összerakok egy full hd 60 fps asztali gépet.
5.
5.
suresz
a calistosok azt sem tudják mikor kell kiadni a launch trailer.
még két hét van a megjelenésig. legrosszabb launch trailer az aminek a végén az van, hogy "pre-order now!" X_D
hát a megjelenés trailernek az kéne a lényege legyen, érted, "out now" vagy "buy now it's in the shop!"
4.
4.
crytek
#3: Lehet feleslegesen várok majd meglátjuk én így "elmélkedek":


Az 1200$-os 4080 legolcsóbban 630k ha ezt veszem alapúl akkor a $-os ár itthon 525-ös szorzóval megy. Azaz 7900XT lesz legolcsóbban kb 475 ezer ft-tól...ami annyit jelent hogy a 7700XT ami valahol a 6800XT és a 6900XT között helyezkedik majd el és ugye erősebb rt támogatással lesz kb azon az áron ahol most a 6750xt van.. Ha meg addig nem futnak ki a régiek mert még sok lesz lehet még csökkentik a régi árakat hogy végre tűnjenek el a raktárakból. Még mindig meg tudom majd venni a régit ha nem jön be a számításom.. Ha már ennyi évet vártam ez a fél év már semmi

Amcsiból 175k egy 6750XT annyiért most is azonnal megvenném de ugye gari az halál lenne ha esetleg behal a dolog. Mert ok hogy oda is ki lehetne küldeni de a posta ekkora csomagnál vagy 25k stb..
3.
3.
Ganzer
#1: Szerintem nyugodtan vedd meg, most olyan világot élünk hogy idővel minden csak drágább lesz.
2.
2.
Kamukaze
Soha többett nem veszek meg semmit első naposan, de ha azt hozza amire számítok akkor zsákolás lesz.
1.
1.
crytek
Csak emiatt már bizsereg a kezem egy 6750XT felett mert ezt és a Dead Island 2-t adják hozzá. De amilyen nyomorult vagyok és megvenném a fél év múlva érkező 7700XT erősebb lesz azonos áron.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...