Áttekintő előzetesen a Ravenbound

Link másolása
Egy feltörekvő indie fejlesztőcsapat igyekszik megreformálni a roguelite műfajt. Ismerjük meg közelebbről is a Ravenboundot!

A Ravenbound egy nagyon ígéretes indie cím, mely a Systemic Reaction gondozásában készül. A stúdió igen kicsi, ám az ambíciójuk óriási: igyekeznek megreformálni a roguelite műfajt. A Ravenbound egy open world akciójáték lesz, mely egy gyönyörű, ám veszélyes fantasy világban játszódik majd, melyet a svéd folklór ihletett. A játék igyekszik lebontani a gátat, melyet a hagyományos roguelite-játékok állítottak fel azáltal, hogy a zárt, kisméretű kazamaták helyett egy teljesen nyílt világba helyezi a játékost.

Így lényegesen nagyobb szabadságot adnak majd a játékosok kezébe, bármerre is induljunk el, egész biztosan találunk arrafelé felfedeznivalót, ellenséget és jutalmat. A Ravenboundban kártyákat gyűjtögetve tudjuk majd fejleszteni a felszerelésünket, valamint különböző erősítéseket szerezni. Ez egy meglepően mély kártyarendszer lesz, így a pakliépítés szerelmesei bizonyára megtalálják számításaikat benne. Ezen felül egy gyors és akciódús hack & slash harcrendszert kapott a játék, melyet az agresszív AI igyekszik változatosabbá tenni. Minden képességünkre szükségünk lesz, hogy túljussunk az akadályokon.

A Ravenbound egyelőre csak PC-re van bejelentve, megjelenési dátumot még nem kaptunk hozzá. Steamen már hozzáadható a kívánságlistánkhoz.

2.
2.
Ganzer
Ígéretes, kedvelem roguelite műfajt.
1.
1.
markoci555
kicsit röhejesnek érződik, amikor egy halom ellenség körbevesz, de egyszerre csak pár támad, az ilyen, amikor tényleg az összes próbál kinyírni sokkal valósághűbb, de rohadt frusztráló is, ha pl csak kitérni lehet állandóan, mert ha akarok egy ütést bevinni azonnal kapom én is, úgyhogy meglátjuk itt mennyire sikerült egyfajta balanszt létrehozni, grafikára egy jobban kidolgozott ashen ugrik be, eléggé jól néz ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...