Ravenbound PC

Egy újabb rougelite akciózás, amiben hollóvá alakulva győzhetjük le a gonoszt.

Ravenbound teszt

A Ravenbound tökéletes iskolapéldája annak, hogy pár ambiciózusabb ötlet és egy kis lelkesedés még korántsem elég ahhoz, hogy valami kiemelkedő legyen, mert ezeket az alapokat még játékba is kéne ültetni valahogy.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március utolsó hetére is maradtak igazi nagy dobások. Érkezik egy őrült bűnözőszimulátor, kiegészül a Forza Horizon 5, stratégák lehetünk az első világháborúban, a PC-sekhez pedig végre megérkezik a The Last of Us: Part I.

Játéközön a Future Games Show előadásán!

Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!

Március végén érkezik a Ravenbound

Vajon nyílt világban is lehet jó roguelite-ot alkotni? A Systemic Reaction csapata ezt a kérdést teszi próbára a skandináv ihletésű Ravenbounddal.

Áttekintő előzetesen a Ravenbound

Egy feltörekvő indie fejlesztőcsapat igyekszik megreformálni a roguelite műfajt. Ismerjük meg közelebbről is a Ravenboundot!

Lássuk, milyen újdonságokat hozott az év végi PC Gaming Show!

Rendhagyó módon idén két PC Gaming Show-t is tartottak, a jövő évi játékkínálatot bemutató műsorra pedig tegnap került sor. Szokásunkhoz híven összefoglaltuk a lényeget belőle.