Izgalmas lesz a Star Wars-rajongók számára a The Game Awards

  • Írta: szlav
  • 2022. november 21.
  • Pletyka
Link másolása
Azt csicsergik a madarak, hogy Geoff Keighley nagyszabású díjátadóján láthatjuk legközelebb a Star Wars Jedi: Survivort.

A Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, a Star Wars Jedi: Survivor idén májusban mutatkozott be, és mivel nem sok látnivaló érkezett azóta a játék felől, itt az ideje, hogy ez megváltozzon. Az Insider Gaming szerkesztői szerint tényleg hosszú lesz a hajnalunk december 9-én, ugyanis a The Game Awards műsorán vetítik majd le Cal Kestis második nagy kalandjának a következő előzetesét. A pletykát szállító Tom Henderson még azt is tudni véli, hogy nagyjából a műsor harmincadik percénél érdemes számítanunk a trailerre.

Az izgalmas látnivalók mellett pedig már csupán azért is érdemes lesz figyelemmel követnünk a Star Wars Jedi: Survivor bemutatóját, mert a szóbeszéd szerint ez az előzetes leplezheti le a játék pontos megjelenési dátumát is. A Giant Bomb megbízható bennfentese, Jeff Grubb már régóta pedzegeti, hogy az Electronic Arts jövő márciusban tervezni piacra dobni a játékot, és mivel nemrég az EA fejese, Andrew Wilson is hasonló utalást tett, érdemes lehet már most félretennünk pár napot a jövő tavaszi menetrendünkből.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...