A szokásosnál több újdonságot hoz a Gran Turismo 7 legújabb frissítése

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 24.
  • Letöltés
Link másolása
A megszokott három új autón és néhány új fotózási helyszínen kívül egy új pályát, valamint egy régóta várt új funkciót is hoz magával a Gran Turismo 7 legújabb frissítése.

Minden hónapban újabb ingyenes frissítéssel egészítik ki a Gran Turismo 7-et. Ezek a frissítések rendszerint három új autót, valamint néhány új fotózási helyszínt tartalmaznak, most azonban kitett magáért a Polyphony Digital csapata, hiszen ezenfelül számos egyéb újdonsággal is készült a rajongók számára. Mind közül talán a legfontosabb, hogy egy teljesen új pályával is bővült a játék, mégpedig az amerikai Michelin Raceway Road Atlantával. 

Ezúttal a három új autó a BMW M2 Competition '18, a Ford Sierra RS 500 Cosworth '17, valamint a Nissan Silvia K's Aero (S14) '96. Természetesen két új helyszínkollekcióval is bővült a fotós szegmense a játéknak, ezek az Illuminations, valamint a Road Atlanta nevet viselik. Mindezeken felül az online versenyek után most 400 százalékos bónuszkredit üti a markunkat, így érdemes megmérettetni magunkat más versenyzőkkel is.

Egy kívülállónak ugyan nem tűnik nagy dolognak, azonban az aktív játékosoknak annak számít az az újítás, hogy most már el tudjuk adni a garázsunkban lévő felesleges, vagy épp megunt járműveket a használtautó-kereskedésben. A stúdiót korábban is számon kérték a játékosok, hiszen számos módszerrel igyekezték akadályozni őket a kreditgyűjtésben, ezt anno igyekeztek is jóvá tenni. Ezzel az újítással még egy fokkal könnyebb lesz a pénzgyűjtés a játékban.

1.
1.
cobrausa24
Amúgy most hogy áll a játék? Akinek van PS5-ös verzióval kapcsolatban tapasztalta és esetleg összehasonlítása a Gran Turismo Sport-hoz képest, mennyire éri megvenni a GT7-et? Nem érződik inkább egy GT Sport DLC-nek ez a 7-es rész? Nem tudom, hogy megjelenés óta mennyi minden került bele, de aki megtenné, írja már le ide a tapasztalatait legyen szíves.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...