Új halálanimációk is lesznek a The Callisto Protocol szezonbérletében

  • Írta: szlav
  • 2022. november 24.
  • Letöltés
Link másolása
Nem sűrűn látunk olyat, hogy egy egyjátékos cím bizonyos animációit utólagos DLC formájában árulják a fejlesztők, Glen Schofield szerint azonban jelen esetben nagyon is jó okuk van erre.

Régóta tudjuk, hogy a megjelenése után is érkeznek még extra tartalmak a The Callisto Protocolhoz, az azonban újdonság, hogy ezekben a DLC-csomagokban néhány extra halálanimáció is helyet kap majd. Az ilyesmire egy multiplayeres cím esetében csak legyintenénk, a Dead Space-veteránok új játéka azonban egy kizárólag egyjátékos, történetfókuszú sztori lesz. Mi is akkor itt a helyzet?

A The Callisto Protocol Digital Deluxe-kiadása, illetve a külön is kapható Season Pass számos új kozmetikai extrát, egy sztori DLC-t és két különleges bundle-t tartalmaz majd. Habár a Contagion Bundle és a Riot Bundle egy túlélésre kihegyezett új játékmóddal és egy új bejárható területtel bővíti az alapjátékot, az első csomag tizenhárom további animációval spékeli meg a főszereplőnk, Jacob Lee halálát, a második csomagban pedig az ellenfeleink kivégzéséhez kapunk tizenkét új animációt.

A fentiek kapcsán a játékosok jogosan vethették fel a kérdést: a Striking Distance Studios csapata kivágott, és fizetős csomag mögé rejtett alapvető animációkat? A választ maga a projekt vezetője és a Dead Space-játékok atyja, Glen Schofield adta meg.

Az úriember elmondása szerint semmit nem tartanak vissza az alapjátékból. Az igazság az, hogy még el sem kezdtek dolgozni ezeken az extra tartalmakon, vagyis a szezonbérletben megígért animációkat is csak jövőre készítik el. A fejlesztők csupán jófejek akartak lenni: mivel az előzetesek alapján a játékosoknak nagyon tetszettek a halálanimációk, a csapat elhatározta, hogy az eddiginél is változatosabbá teszik a brutális kivégzéseket.

A The Callisto Protocol egyébként december 2-án érkezik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Ha kimaradt volna, nézzétek meg a játék launch trailerét!

1.
1.
markoci555
"nagyon is jó okuk van erre" hát persze, a pénz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...