Konzolokra tarthat a Valorant

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Riot Games nagy sikerű multiplayer FPS-e vélhetőleg konzolokra tart, legalábbis erre engednek következtetni a nemrég közzétett nyitott pozíciók a csapatnál.

Még 2020-ban indult útjának a Valorant, a Riot Games multiplayer FPS-e, és azóta óriási rajongótáborra tett szert, valamint rendkívül népszerű esporttá nőtte ki magát. Mivel PC-n ekkora sikereket ért el, így eddig sem volt elképzelhetetlen, hogy a stúdió elhozza konzolokra is a játékot, és úgy tűnik, hogy mindez hamarosan valósággá válhat - legalábbis erre lehet következtetni a nemrég megjelent nyitott pozíciókból a stúdiónál.

Jelenleg hat darab nyitott pozíciót találunk a stúdióhoz, amik a konzolos portra engednek következtetni. Az állások leírásából ugyan sok dolog nem derül ki, mindenesetre olyan fejlesztőket keresnek, akik mélységében ismerik a konzolos FPS-piacot, a feladatuk pedig az lesz, hogy megálmodják a konzolos Valorant harcrendszerét. Akárhogy is, kíváncsian várjuk, hogy mikor kapunk konkrétabb információt a Valorant konzolos változatairól!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...