A The Elder Scrolls és a Fallout kiadója új mobiljátékon dolgozik

  • Írta: hmarton
  • 2022. december 2.
  • Hír
Link másolása
Az viszont még nem derült ki, hogy melyik franchise-hoz érkezik majd.

Todd Howard, a Bethesda vezető fejlesztője és a Starfield rendezője Lex Fridman podcastjében beszélt arról, hogy a Bethesda fejlesztői egy újabb mobiljátékon dolgoznak.

"Sok mindent csináltunk már, de most egy új mobiljátékon dolgozunk, amit még be sem jelentettünk hivatalosan, de azt elmondhatom, hogy már imádom ezt a játékot" - lelkesedett az adásban Howard.

 

A Bethesda fő arca semmi konkrétumot nem árult el a megjelenéssel és a játék műfajával kapcsolatban, de annyit elmondott, hogy ez egy komolyabb elmélyülést igénylő játék lesz, nem lehet majd futólag, rövid etapokban játszani.

"A mi játékaink - különösen a Fallout Shelter - már csak ilyenek. A játékosok sok időt töltenek naponta azzal, hogy leülnek és órákon keresztül csak játszanak" - fűzte hozzá Howard.

Valószínűleg időbe telik majd, mire többet megtudhatunk erről az új játékról, mivel a Bethesda még be sem jelentette hivatalosan. Ha abból indulunk ki, hogy a Fallout Shelter a Fallout 4 megjelenése környékén jött ki, akkor minden bizonnyal ez az új mobiljáték is akkor jelenik meg, amikor a Starfield, szóval valamikor 2023 első felében.

2.
2.
markoci555
fallout shelter mint példa? komolyan? az egy rakás ****, nulla elmélyülést igényel, pont tipikus mobiljáték, amire vagy költesz, vagy várakozol a "rövid etapok" között...
elder scrolls játékról nem tudok mit mondani, mert azt olyan 5 percig se bírtam, az a linearitás amit a pofámba toltak az egész széria ellentéte
1.
1.
Kamukaze
XDXDDDXDDDXddxdXDDXD Tudom, nem ez a legbrilliánsabb hozzászólás, de akkor is ennyire futotta..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...