Márciusban érkezik az Amnesia: The Bunker

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Amnesia: The Bunker a negyedik játéka lesz a sorozatnak, de a készítők ebben az esetben több változtatást is terveznek az előzőekhez képest.

A Frictional Games egy újabb nagy dobással készül a horrorrajongó játékosok örömére, méghozzá az Amnesia-sorozat egy újabb tagjával. Az Amnesia: The Bunker hozni fogja a sorozat korábbi darabjaitól már jól megszokott hidegrázós érzést, amit nyilván fel is kell tudni mutatnia egy túlélőhorrornak.

Nézzetek is bele!

A The Bunker - a The Dark Descent, az A Machine for Pigs és a tavalyi Rebirth folytatása - azt ígéri, hogy egy kicsit más lesz, és az elődök lineárisabb ijesztgetései helyett a "meg nem írt", félig nyitott világú horrort részesíti előnyben. Az új alkotásban a játékosok egy francia katona szerepébe bújnak majd, aki egy félhomályos első világháborús bunkerben rekedt, és akire vadászik... valami. Természetesen, ahogy azt már megszokhattuk: fogalma sincs, hogy miért van ott, vagy mi üldözi - csak azt tudja, hogy menekülnie kell. 

A megjelenési dátum pontosan nem tisztázott, csupán annyit tudunk, hogy 2023 márciusában érkezik majd PlayStation-, Xbox-konzolokra és PC-re. 

1.
1.
thelegendary
Jó lenne ha visszatérnének a zsigeri rettegés eléréséhez. Az első rész óta csak puhult a széria. BTW, a Rebirth 2020 as.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...