Elfeledett pályával és új operátorokkal erősít jövőre a Battlefield 2042

  • Írta: sirdani
  • 2022. december 2.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA hivatalosan is felfedett pár apró infómorzsát arról, hogy mire számíthatunk majd a negyedik és az ötödik szezon során. Egyelőre eléggé energiatakarékos módon próbálják megmenteni a projektet.

Még mielőtt belekezdenénk a részletekbe, egy fontos emlékeztető: a hétvégén ingyen játszható a Battlefield 2042 PC-n és Xboxon, a PlayStation-tulajdonosok pedig december 16-tól december 23-ig nyüstölhetik majd az alkotást ingyen. A játék egyébként nemrég lépett be a harmadik szezonba, melynek legfontosabb újdonságai, hogy több pályát is megpróbálnak a játékosok igényeihez igazítani, és úgy néz ki, hogy a jövőben is hasonló lehetőségekkel próbálkoznának majd a fejlesztők. Az kérdéses, hogy ennyi elegendő lesz-e a siker érdekében.

A frissítés 3.1-es verziójával a Maifest, a 3.2-es verzióval pedig a Breakway pályát formálják át annak érdekében, hogy a küzdelem intenzívebbé váljon. A negyedik szezon is ezt a kitaposott utat fogja folytatni 2023 elején, de persze azért kapunk majd mellé még egy új specialistát, egy új Battle Passt, illetve néhány új fegyvert és pár apróbb kiegészítőt is. Na, meg persze egy vadiúj pályát, ami majd kisebb, rövidebb és lineárisabb dizájnt kap, hogy ideális terepet nyújtson a pörgős közelharc számára.

Az ötödik szezonról is nagyjából hasonló részleteket árultak el azzal a nem éppen elhanyagolható különbséggel, hogy az újonnan érkező pálya a Battlefield 4 egyik rég elfeledett helyszíne lesz, melyet 2042-re már teljes egészében benőtt a sűrű növényzet. A tervek szerint ideális lesz a gyalogság és a páncélosok együttes bevetésére, szóval tényleg a csapatjáték lesz a győzelem kulcsa.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...