Frissítve: Hamarosan a Battlefield 2042 is bekerül a Game Pass kínálatába

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 18.
  • Akció
Link másolása
Néhány héten belül kezdetét veszi a Battlefield 2042 harmadik szezonja, ezzel együtt pedig a játék bekerül az EA Play és így az Xbox Game Pass Ultimate kínálatába.

Fontos helyzetjelentést tett közzé a DICE a Battlefield 2042 jövője kapcsán, az alábbi videó alaposabban is bemutatja, hogy milyen újdonságokra számíthatunk majd a lövöldétől a közeljövőben.

Néhány héten belül például kezdetét veszi a harmadik szezon, amely egy új specialistát, egy pályát, egy friss szezonbérletet és még több Portal-tartalmat hoz magával. A készítők elhintették, hogy már nagyban dolgoznak a negyedik szezonon, illetve elkezdték előkészíteni az azt követő frissítéseket is - ezzel is hangsúlyozva, hogy minden nehézség ellenére kitartanak a játék mellett. Természetesen a klasszikus kasztrendszerre való átállást sem felejtették el a srácok: a videóban erre is, valamint a Manifest és a Breakaway reworkjéről is szó esik.

A legtöbbeket viszont valószínűleg az érdekli majd, hogy a DICE több akcióval is bepróbálkozik annak érdekében, hogy hízzon egy kicsit a Battlefield 2042 játékosbázisa. A harmadik szezonnal párhuzamosan az FPS bekerül az EA Play és így az Xbox Game Pass Ultimate kínálatába is, valamint az összes platformon tartanak majd ingyenes próbaidőszakokat a decemberi hónap folyamán.

A pontos menetrend így fest:

  • Xbox: december 1., 21:01 - december 5., 08:59
  • Steam: december 1., 19:00 - december 5., 19:00
  • PlayStation: december 16., 17:00 - december 23., 17:00


Korábban felmerült egyébként, hogy free-to-play modellre válthat az új Battlefield - úgy tűnik, ezt még nem erőltetnék a készítők annyira.

Update! November 22. lesz a nagy nap: kezdetét veszi az Escalation címet viselő harmadik évad, a játék pedig bekerül a Game Pass, illetve az EA Play kínálatába.

2.
2.
crytek
Decemberben 20 napot otthon leszek ,belenézek. PS plus úgyis lejár így visszatérek boxra
1.
1.
zozo76hun
Ez is a tipikus "game pass-ba jo lesz" game, mert amugy egy rakas szar lett. Mar a beta alatt is lestem, ez a legszarabb BF ami keszult. Szinte nincs egy jo pillanata a jateknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...