Újra megmutatta magát a Dead Island 2

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 7.
  • Videó
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően a Mikulás hozta a Dead Island 2 legújabb bemutatóját, amely során mozgás közben is megnézhettük a régóta várt zombis játékot.

Nem olyan rég jelentette be a Deep Silver, hogy ismét elhalasztják a Dead Island 2 megjelenését, akkor azonban azt is megpendítették, hogy hamarosan újra láthatjuk a játékot.

Nos, a kiadó és a fejlesztést végző Dambuster Studios tegnap be is jelentkezett egy röpke negyedórás bemutató erejéig, és egy élőszereplős kisfilm részeként mutatták be nekünk a Dead Island 2 legújabb gameplay kedvcsinálóját, amelyet a két főhős, Jacob és Amy narrál, és ízelítőt ad nekünk a harcokból, a fejleszthető fegyverekből és persze a zombisereg szépséges példányaiból is.

Külön kedvcsinálót kapott az Alexa Game Control funkciója is: a Los Angeles-i zombitúrát az Amazon hangfelismerő technológiájával is irányíthatjuk majd, amely újonnan mutatkozik be a videojátékokban. A fícsörről itt írtunk részletesebben is, a lényeg, hogy a bekapcsolásával egy mezei mikrofon segítségével adhatunk utasításokat a játéknak. (Az más kérdés, hogy egyelőre csak az amerikaiak, a kanadaiak és a britek érhetik majd el, és ők is csak PC, illetve Xbox platformokon.)

Végül bemutatkozott a Dead Island 2 különleges kiadása is, amelynek az éke egy méretes Amy-szobor lesz. A játék április 28-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re - aki szeretné, a teljes műsort visszanézheti lentebb:

 
1.
1.
crytek
Ez eddig nagyon jónak tűnik! De már az előzőek is jók voltak, szóval ez nem meglepetés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...