A Calm és a Microsoft összefog a nyugodtabb pihenésért

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft bejelentette: az Xbox és a Calm, a népszerű relaxációs alkalmazás együttműködése videójátékos soundscape-eket hoz a pihenni vágyó gamerek otthonába.

A Microsoft bejelentette, hogy a felhasználói egészsége érdekében a Calm alkalmazással összedolgozva fogja szolgáltatni a videójátékos soundscape-eket. Ezek a háttérzenék elősegíthetik a nyugodtabb alvást, a meditációt vagy akár a vizsgákra készülést is a játékrajongók életében. 

Elsőként két játékot kapott az alkalmazás: mától elérhető a Calm Premium felhasználók számára a Sea of Thieves és a Halo Infinite alapján készült anyag, amik háttérhangként használhatók tanuláshoz vagy pihenéshez.

A Calm Premium előfizetés általában 69,99 dollárba (27.000 Ft.) kerül évente (vagy 399,99 dolláros (155.000 Ft.) egyszeri életre szóló tagsági díjat is lehet vásárolni), de a Microsoft Xbox Ultimate előfizetői három hónapig ingyen kipróbálhatják, és 50 százalékos kedvezményt kapnak az első éves előfizetésükre.

A Calm applikációval való együttműködés része a Microsoft egy újabb programjának, hogy támogassa a játékosai mentális egészségét. Egy nemrégiben az Xbox megbízásából készült globális felmérés szerint a résztvevők 54%-a mondta, hogy videójátékokat használ a stressz levezetésére.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...