Traileren a Call of Duty: Modern Warfare II első raidje

  • Írta: szlav
  • 2022. december 10.
  • Videó
Link másolása
Az első raiddel és sok más újdonsággal érkezik a jövő héten a Call of Duty: Modern Warfare II szezonközi nagy frissítése.

December 14-én érkezik meg a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 első szezonközi frissítése, és mivel a dátum már vészesen közeleg, a Call of Duty hivatalos weboldalán jókora leírást kaptunk az update tartalmairól. Habár a szezon elején bemutatott roadmap már felfedte az újdonságok javát, megtudhattuk, hogy a karácsonyi szezonra a Shipment pálya legújabb változatát karácsonyi fényekben is megcsodálhatjuk majd.

Egy új gépkarabély, a Chimera (Honey Badger) is csatlakozik a fegyverlistához, a store-ba új kozmetikai csomagok érkeznek, ráadásul kapunk két új operátort is, akik közül a kampányból ismerős Gaz lesz az érdekesebb. Őt ugyanis a Spec Ops új Raid játékmódjában oldhatjuk fel - vele szemben Klaus egy store bundle része lesz. A Modern Warfare II kampányának történetét továbbgördítő kihívás az alábbi kedvcsinálót kapta:

A háromfős kooperatív kihívás elindítása sem lesz feltétlenül egyszerű, ugyanis szükségünk lesz egy speciális kulcsra ahhoz, hogy kipróbálhassuk a játékmódot. Ezt a kulcsot megszerezhetjük egy multiplayeres kihívást teljesítve, a DMZ egyik bónuszfeladataként, illetve a Warzone-ban is, ha top 20-as helyezést érünk el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...