Hivatalos: Mégsem lesz Henry Cavill újra Superman

  • Írta: RangerFox
  • 2022. december 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Az előzetes hírek ellenére végül mégsem játssza majd el újra Henry Cavill Superman szerepét, James Gunnak más ötletei vannak a DC filmes univerzumával kapcsolatban.

Henry Cavill még októberben jelentette be, hogy ismét ő fogja eljátszani Superman szerepét a készülő új Acélember-filmben. Azóta azonban teljes fordulatot vett a DCEU (DC Extended Universe), ugyanis James Gunnak és Peter Safrannak, a DC Films vezetőinek más tervei vannak az új Superman-filmmel kapcsolatban. A páros Twitteren jelentette be, hogy ők írják az új Superman-film forgatókönyvét, melynek története a karakter életének korai szakaszára fókuszál majd, és nem Henry Cavill játssza benne a főszerepet.

Később a színész egy Instagram-posztban erősítette meg a hírt. Henry sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, azonban megérti James és Peter döntését, hiszen egy teljesen új filmes univerzumot kell felépíteniük. Egyébként ebben az univerzumban a Patty Jenkins által elképzelt Wonder Woman 3-nak sincs helye.

3.
3.
Nate Hope
#2: Tönkre van az már téve elég szépen, 2013 óta megy a végeláthatatlan vergődés. Most már felesleges próbálkozni, ez a hajó elúszott.
2.
2.
Heldengeist
Ja. Mégis jöhet a woke fekete Superman.
https://www.cbr.com/ta-nehisi-coates-black-superman-unaffected-james-gunn-reboot/
Ha a Warner úgy gondolja, túl sok pénzük van, adok nekik egy számlaszámot. Nem kell emiatt tönkretenni a DCEU-t.
1.
1.
hedzsooo
Mondjuk ez ciki, eleg jol felrekommunikaltak vhol vkik vmit korabban errol, beleertve H. Cavilnak is... :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...