Resident Evil: Village - februárban érkezik a VR-mód

  • Írta: szlav
  • 2022. december 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos dátumot kapott a Resident Evil: Village VR. Számíthattunk rá, hogy a PS VR2 egyik nyitócíme lesz az ingyenes bővítmény.

Egyre csak erősödik a PlayStation VR2 nyitókínálata. A Capcom a PlayStation Blogon jelentette be, hogy 2023. február 22-én, vagyis az újgenerációs headset megjelenése napján érkezik a Resident Evil: Village VR-módja, amelyhez ingyenes, de külön letöltendő bővítményként férhetnek majd hozzá azok, akik PS5-ön megvásárolták a horrorjáték alapkiadását vagy a Gold Editiont.

Jókora kalandban lesz részük azoknak, akik már az elsők közt beneveznek a PS VR2-re, hiszen a Resident Evil: Village teljes alapjátékát végigjátszhatjuk a virtuális térben - a Winters' Expansion tartalmait sajnos nem foglalja magába a VR-os kaland. Az élmény egyébként egészen fenomenálisnak ígérkezik, hiszen 4K-s HDR megjelenítéssel, teljes szemkövetéssel, 3D audióval és a PS VR2 Sense kontrollereinek új haptikus visszajelzésével élhetjük át a vérfagyasztó történetet.

Habár voltak már árulkodó jelek arra, hogy PC-n is megjelenhet a Resident Evil: Village VR, a jelenlegi hivatalos állás szerint a játék kizárólag PlayStation VR2-re érkezik február 22-én.

1.
1.
tonyrhun
Sajnos a Resi "normal" modban eleg volt, de a PSVR2-t nagyon varom (elorendelve), szvsz a Horizon, Jurassic World, Swordsman kombo hatalmas lesz (:
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...