A Death Stranding az Epic legújabb ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2022. december 25.
  • Akció
Link másolása
Ma is érdemes benézni az Epic Games Store karácsonyfája alá, hiszen ezúttal Hideo Kojima őrült mesterművét, a Death Stranding Director's Cutot adhatjuk a gyűjteményünkhöz.

A világvége-hangulatnál megmaradva, de egy újabb kivételesen nagyszerű címmel vár az Epic Games Store. Ma a Death Stranding bővített PC-s változatát, a Director's Cutot zsebelhetjük be. Kojima mester bizarr alkotása alaposan megosztotta a játékosközösséget, vagyis jó eséllyel nem fog minden olvasónknak tetszeni az őrült futárszimulátor, akik azonban kitartanak mellette, egy utánozhatatlanul egyedi élménnyel lesznek gazdagabbak.

A játékot ezúttal is az Epic Games Store weboldalán, illetve az asztali kliensben csaphatjátok a könyvtáratokhoz. Nem árt sietni, holnap délután ugyanis újabb játék váltja a mai ajándékot.

20.
20.
Csabzz
Igen megvettem és kb sehol nem volt található a library-ben, csak a sima verzió, nem volt mit telepíteni : /

EDIT: Ma megpróbáltam újra, gondolva hogy amikor először megvettem (a balhé napján) akkor még gikszerek voltak a rendszerben. Mostmár ott volt a library-ben
19.
19.
zoe9
#18: Írtam, hogy mi a content 2 eleme (a harmadikat utólag csapták hozzá):
1. PDF artbook
2. soundtrack (39db mp3 fájl)
3. wallpapers

Ezeknek semmi köze a DC-hez, ezek pár MB-osak. A DC meg egy 80GB-os játék. Akkor van DC-d, ha látod a Director's Cut-ot kiírva bárhol a könyvtáradban. Nem értem amúgy mi a problémád, mert a második mondatodban azt állítod, hogy megvetted a DC-t, így a bemásolt angol szöveg egyetlen mondata sem vonatkozik rád. A DC nem egy DLC, amit pluszban kell telepíteni.

Egyébként nem nagy szám a DC plusz tartalma: 30 helyett már 60fps támogatott, a csomaghordozók már követnek a zipline-on, több kozmetika cucc karakterekre, lehet pihenni motoron, kivették a monster márkát, néhány plusz autópálya szakasz, a kiszállító botokat már nem csak jelképesen látjuk az elindításnál, fel lehet rájuk pattanni, plusz mozdulatok (futásból indított rúgás), 1-2 új fegyver és exoskeleton, van lőtér pálya, új autó meg versenypálya, pár új építmény (csomagkatapult, ugrató, esőtől elkorrodálódó híd), 1db plusz küldetés, már bármelyik boss harc újrajátszható.
18.
18.
Csabzz
Akkor most mégis mivan? Mert én megvettem végülis 5K-ért (kuponnal együtt) a DC-t. Semmi extra nem jelent meg a Library-ben, talán a Content-es része lett 2ről 3. De azt írja a DC ha rákeresel keresőben a storeban hogy:

If you already own DEATH STRANDING then you can upgrade your version of the game to DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT for a lower price. To receive the upgrade price for DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT you must have previously purchased DEATH STRANDING on this platform.
If you have not purchased DEATH STRANDING then you may purchase DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT at the stated full price.
We recommend you do not remove DEATH STRANDING from your PC until you have completed the download of DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT and you have transferred your save files to DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT

Emellé meg nem találkok külön olyan dolgot amit lehetne installálni és ugyanannyi lenne mint az alapjáték ahogy azt írják pár helyen. Help?:D

Edit: Ja és a 3.content NEM a DC volt :/ és ment a refund:D
Edit2: Valamiért megvan az opció az Export Save-re még úgy hogy nincs is meg a DC
17.
17.
zoe9
LOL én ezt eddig észre se vettem: a csomagolás mintázatába bele van rejtve az aktuális játékra jellemző szimbólum. Legósnál ott a lego kocka, Metro-nál ott az M meg egy jármű ikon, Fallout-nál a radioaktív szimbólum, Death Stranding-nél a Q-pid nyaklánc, Wolfenstein-nél a sisakos-gázmaszkos figura a borítóról, Fist-nél nyuszifüles ököl.
16.
16.
zoe9
A twitter már fel is robbant. Ott ahol Epic kiírta, hogy elhárították a belépéssel kapcsolatos gondokat, már megy a flame, a sok habzó szájú követeli a DC-t. Ránéztem a saját könyvtáramra és már nálam is 3-ra változott a 2 addon. Kíváncsi leszek következő játékig hány komment érkezik be oda és lesz-e hivatalos közlemény.
15.
15.
drat576
Nekem 4 tétel került a könyvtáramba. Az alapjáték és külön 3 DLC. Ez most minek számít?
14.
14.
Perseus84
Nekem is a DC-t húzza. Pontosan 17.00 kor szétkattintgattam az egészet :)
13.
13.
zoe9
#12: Igen, már jönnek a cikkek külföldi sajtótól, hogy az véletlen volt. Reddit-en is vacillálnak, hogy majd vajon visszaveszik, vagy inkább mindekinek odaadják a DC-t. Majd kiderül mit ér el a hőbörgő tömeg ha lesz.
12.
12.
Pakker06
#11: Death stranding director's cut-ként sikerült letöltenem nekem is, ez írja. Most szándékosan ránéztem epicben. Ez az ikon is jelent meg az asztalon.
11.
11.
zoe9
Nem DC, még akkor sem ha kaptatok róla visszaigazoló e-mail-t. 2-szer fog megjelenni a könyvtáratokban: az egyik a sima játék, a másik a "Death Stranding Content", ami 2db addon. Az gyakorlatban egy PDF artbook és 39db mp3 zenefájl gyűjtemény.
10.
10.
ATi0021
Sikerült a Director's Cut-ot behúzni..... :D
9.
9.
hedzsooo
Nem kell aggodni, ez is 24 oran keresztul elerheto, azaz holnap reggel/delelott/kora delutan is claimelheto/bezsakolhato... Addig tessek fogyasztani meg 1 pici bejglit, + forralt borcikat... :)
8.
8.
zoe9
Na sikerült behúzni, de azért pirossal kiírták, hogy "We are experiencing high transaction volume, please try again later." De volt PLACE ORDER gomb és sikeres volt a művelet.
7.
7.
zoe9
Most perpil UNAVAILABLE címke van kirakva. :D Egyre jobb. Szerintem csak türelem emberek, holnap 17:00-ig lehet majd nyomkodni a gombot (ha lesz). Valószínűleg miután kijavították a linket rászabadult a fél világ és vannak, akik kapásból el is kezdik letölteni. Tuti összerosálták magukat a szerverek.
6.
6.
zoe9
Ebben a percben néztem rá, már a launcher-ben is átírták. Valaki túl sok tojáslikőrt ivott az Epic karácsonyi bulin. :D
5.
5.
crytek
#4: Ez csak azért jó mert sima verzió már nincs csak DC mindenhol... egyedül azért van fent DC upgrade hogy aki korábban az alapot vette tudjon frissiteni rá..

De látom epic emitt ismét betette a storeba a simát ami máshol már nem is megvehető :)
4.
4.
zoe9
Ha böngészőben nézitek, ott jól írták ki és jó oldalra visz. Aki Epic launcher-ben nézi ott DC-t írtak ki és a fizetős DC oldalra visz. A SIMA verziót keressétek!
3.
3.
zoe9
#2: Ingyenes az csak elb*szták a linket: nem a Director's Cut az ingyenes, hanem a sima verzió. Keressetek rá a search bar-ral a sima játékra és ott lesz a GET gomb felette a free felirattal. A promo képen is ott lenne a DC felirat. Szerintem a cikket is javítsátok, lehet sokan feladják. Az elég fura lenne ha kapásból a plusz tartalommal megpakolt változatot adnák most.
2.
2.
Csabzz
Nem bírták a szerverek, még ki is logolt, az oldal és a kliens is, visszalogolni lehetetlen, és mostanra már azt írja hogy 7k-ba kerül és nem ingyenes:D
1.
1.
crytek
Várjuk humble choiceba!

Holnapi: F.I.S.T.: Forged In S. Torch
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...