Íme, a The Day Before gépigénye

  • Írta: RangerFox
  • 2023. január 6.
  • Gépigény
Link másolása
Nemrég mozgás közben is megcsodálhattuk a The Day Before-t, most pedig az is kiderült, milyen hardver kell majd az MMO túlélőjáték futtatásához.

Alig néhány nap telt el azóta, hogy utoljára mozgásban láthattuk a The Day Before-t, a Fntastic legújabb MMO túlélőjátékát az Nvidia CES-előadásán. Az immár Unreal Engine 5-ös alapokon nyugvó játék pazarul festett, ehhez képest egy meglepően baráti gépigényt kapott, melyen csak tovább javít a DLSS 3.0 támogatás is. A hardverkövetelmények lentebb tekinthetők meg.

Minimum gépigény:

  • 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
  • 10 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
  • DirectX11
  • 75 GB tárhely


Ajánlott gépigény:

  • 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
  • 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 4GB
  • DirectX11
  • 75 GB tárhely


A The Day Before a tervek szerint 2023. március 1-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

13.
13.
norbi27
#12: Nyilvánvaló volt. Kamu az egész.
Pár napja még arról beszéltek, hogy még januárban lesz egy fejlesztői "deep dive", részletes gameplay-el meg minden egyébbel. Azt se tudják mit hazudjanak...
Doomsayer megint jöhet a "na itt vannak a konteósok" szövegével. (Miközben a gépigényig nem is hallott a gameről...)
12.
12.
crytek
3-2-1 .... csúszik eltolták novemberre :)
11.
11.
Doomsayer
#6: Megnéztem az első videódat és az első másfél percben már abban akkora mérhetetlen butaságot mond az ember, hogy az maga a red flag, csak épen a youtuberrel kapcsolatban, de a második is erőltetett és félremagyarázós. Én nem szeretem az efféle játékokat és ezt sem követem, mi több, szerinem ma hallottam róla először, de ahogy értem, egy-két youtuber abból akar élni, hogy ilyenekkel hergeli a népet. Viszont, hogy ezt ilyen silány minőségben csinálják és az emberek hisznek neki, az maga a szégyen.

Az aggodalmaidat megértem, főleg ha szereted ezeket a cuccokat és hát valóban, mint játékos jogod van ezt kinyilvánítani. Azt mondom, hogy ezek után majd figyelni fogok erre a címre és meglátom, de ha csak annyi baj van a cuccal, amit a videókban mondanak, akkor azért nincs aggódni valód. De az is pl, hogy nincs early access meg a fejlesztők nem kommunikálnak az ilyen videókat nézők táborával, az teljesen normális dolog.
10.
10.
sanada
#9: Nem is azzal van a gond, hogy csúszik e, vagy sem, hanem hogy tényleg létezik e valamilyen build, ami játszható. Annyit láttunk, hogy tudsz lootolni és 4 zombit megölni scriptelt jeleneteken.
9.
9.
crytek
Milyen érdekes hogy most itt hápog mindenki de pl egy stalker 2nél ami hotbiztos volt hogy nem jelenik meg védi őket sok ember. Pedig a háború kanyarba se volt mikor már lassan goldba kellett volna lenni a játéknak amiből szintén lóhugyot se mutattak..
8.
8.
Ganzer
Kiváncsi leszek a cuccra, de nálam red flag egyelőre, majd megvárom a teszteket.
7.
7.
sanada
#4: Neked kicsit sem furcsa, hogy kevesebb, mint 2 hónap múlva megjelenés és ahogy már írták semmi gameplay videó, csak össze script-elt jeleneteket látunk? Láttunk egy nagyon kezdetleges UI-t, ami kb úgy néz ki, mint amit 1 nap alatt raktak össze, ahogy a loot rendszer is végtelenül kezdetleges, semmi izgalom nincs prezentálva, csak hogy mész, felveszed a béna lootokat, megjelenik 4 zombi, azt lelövik, egyáltalán milyen, ha elkap 1 zombi? Ezt sem láttuk eddig, a mozgás animációk is úgy néznek ki, mint amit telepítettek egy ingyenes plugin-nel. Egyáltalán mi a sztori? És akkor bedobják ezt a nevetséges gépigényt.
6.
6.
norbi27
Nincs early access, nincs kommunikáció a gamerekkel, még a gameplay is scriptednek néz ki, a steam oldal is semmitmondó, a fejlesztők háttere/eddigi munkáik eléggé megkérdőjelezhetőek, saját, egyéb appjaikat reklámozzák a trailerekkel, ingyen dolgozó alkalmazottakat keresnek, stb, stb, stb. Ezzel a gépigénnyel belőtték a steam survey alapján legtöbbet használt hardwareket, hogy "látod, te is tudsz vele játszani". Csak hát mivel? 2 hónap múlva release és MMO feature-öket gameplayben láttunk kb nullát. És még az nvidiát is bepalizták egy kis támpgatásra a nagy hype-al, hiszen a második legtöbbet wishlistelt game steamen.
Egy gyors keresés után íme 2 YouTube videó a red flagekről. Lehet hinni a játékban, de ugyanakkor nem kellene mellőzni a nyilvánvalót.

https://youtu.be/AZJJ1HQ0_xY
https://youtu.be/_vkp2ORGr2Y
4.
4.
Doomsayer
2023: Itt egy játék, hamarosan megjelenik, itt egy gépigény
Kommentelők: Összeesküvés elmélet
2.
2.
norbi27
#1
Továbbra sem egyértelmű, hogy ez a játék létezik-e egyáltalán (több helyen is megkérdőjelezték már). Ez a gépigény is csak egy plusz kérdőjel a sorban. Nvidia support, brutál grafika és next-gen only mivolta ellenére 6 éves középkategóriás CPU és GPU az ajánlott? Ez az egész egy átverés lesz sztem.
1.
1.
BockÚr
2 hónap és még 1 perc igazi gameplayt nem láttunk gg wp
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...