Újsághirdetésben támogatja a szakszervezeteket a Microsoft

Link másolása
A The Washington Postban jelentettek meg egy hirdetést, amelyben támogatásukról biztosítják a közelmúltban megalakult szakszervezeteket.

A közelmúltban számos játékfejlesztő stúdiónál is szakszervezeteket alapítottak, köztük a ZeniMax Mediánál is, amelyet a Microsoft hivatalosan is elismert. A ZeniMax szakszervezete csatlakozott a CWA-hez (Communications Workers of America), amely a legnagyobb kommunikáció- és média-szakszervezet az USA-ban. A hirdetés szövegében a Microsoft kiemeli, hogy a szakszervezet lehetőséget ad a dolgozóknak, hogy a menedzsmenttel közösen dönthessenek, amiből nem csak ők, de a fogyasztók is profitálnak.

Mint ismert, a Microsoft 68 milliárd dollárért szeretné megvásárolni az Activision Blizzardot, azonban az FTC, a helyi GVH, vizsgálatot indított a felvásárlás kapcsán. Egy héttel a hirdetés megjelenése előtt a Microsoft még úgy nyilatkozott, hogy az FTC alkotmányt sért a vizsgálattal. A hirdetésben már gyakorlatilag bocsánatot kérnek ezért, mivel a zárómondat szerint "hisznek abban az eszmében, amely a Kongresszust is arra ösztönözte, hogy megalapítsa az FTC-t 1914-ben".

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...