Rendezőt cserélt a Borderlands-film

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Tim Miller, a Sonic-filmek és a Deadpool rendezője váltja Eli Roth-ot, aki így egy horrorfilmre fókuszálhat.

A forgatásból már alig van hátra pár hét, azonban ezt már az új rendező, Tim Miller fogja vezényelni, és főleg a jeleneteket újrafelvételével fog foglalkozni most, derül ki a Deadline cikkjéből. Roth 2020-ban csatlakozott a forgatáshoz, azonban maga az adaptáció ötlete már 2015 óta kering Hollywoodban. Azonban kénytelen volt most elhagyni a forgatást, hogy egy új horrorfilmet készíthessen, Thanksgiving címmel.

Az új rendező mögött olyan projektek sorakoznak, mint a Mass Effect és a Star Wars: The Old Republic vizuális effektekért felelős produceri feladatai, a Sonic-filmek és az első Deadpool-film. Ha sikerül a Deadpool hangulatát itt is megteremteni, akkor elképzelhető, hogy hű adaptáció lesz a film is.

A filmről többet sajnos nem tudtunk meg, mint ami eddig is ismert: Kate Blanchett (Lilith), Jack Black (Claptrap), Kevin Hart (Roland) és Jamie Lee Curtis (Tannis) főszereplése is köztudott, így feltehetőleg valamikor az első és a második rész története környékén fog játszódni a film is. Megjelenési dátuma még nem ismert.

1.
1.
coderman
Ez nem hiszem hogy jo jel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...