Befutott a Forspoken új trailere

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 10.
  • Videó
Link másolása
A cinematic trailer alapján a játék világa nagyon hangulatos, kérdés, hogy maga a játék is ilyen lesz-e?

Ezúttal cinematic trailert kaptunk a játékhoz, remélhetőleg elegendő lesz, hogy csillapítsa a várakozást a megjelenésig:

Bár a trailer elején egyértelműsítik, hogy nem tényleges gameplay-ről van szó, kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz fontos tényező a trailerben látható kettősség.

A játék 2023. január 24-én fog megjelenni Playstation 5-re és PC-re.

9.
9.
Anti4730
Annak idejen a clive barker jericho demojatol mindenki el volt ajulva hogy uristen mekkora kiraly jatek lesz, aztan megis lehuztak. Demo nem mond el semmit a jatekrol.
8.
8.
DragonBleacPiece
#7: mert 99%-ban ezt fogod csinálni a játékban amit látsz
7.
7.
DamonSan
Zseniális játék lesz, biztos vagyok benne.
A Demo nem mondott el sokat, csak megismertette a játékmenet egy töredékét. Nem értem miért az alapján ítélik meg sokan. Ostobaság.
6.
6.
crytek
#5: De ahogy a trailert nézem 2 évig nem jöhet boxra majd..szóval bukás nem lesz a game mert ezért biztos szépen csengetett a Sony nekik :)
5.
5.
TrishtanAG
#4: Az a legkisebb probléma, az FF 15 szintekkel jobban nézett ki nála, de még a legelső, 10 éves engine techdemo stílusa is jobb.
4.
4.
crytek
#3: A baj itt csak az hogy ez nem UE5 hanem Luminous Engine.
3.
3.
zoe9
Nekem se jön be, de ilyenek mindig lesznek. Úgy értem el leszünk árasztva lassacskán az UE5-ös játékokkal és ez a korai hullámban érkezett, ilyen "hírhozó fecske" szereppel. Legalább is nagyon tech-demo szaga van, akárhogy nézem. Villantani akartak és ez lett. Majd jön még egy rakat jobb (vagy UE5-re átrakott remake).
2.
2.
Chdz
#1: Én, csak úgy hívom FoSpoken. Engem már az elejétől nem győz meg, a látvány oké lenne, de nekem is az szúrt szemet, hogy élettelen, lelketlen az egész. Itthon is, külföldön is ugyan ezt olvasom a demóval kapcsolatban. Benne van, hogy nagy lutri lesz...
1.
1.
crytek
A Demo nem sok embert győzött meg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...