Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium januári kínálata

Link másolása
Hónapról-hónapra új játékok kerülnek be a PlayStation magasabb szintű előfizetéses szolgáltatásába, idén januárban sem lesz ez másként.

A hónap közepe felé, ahogy az lenni szokott, a Sony bejelentette a januári PlayStation Plus Extra és Premium újdonságait. Ezúttal sem fogunk unatkozni, szám szerint 14 darab címmel bővül a Sony kínálata. Január 17-től lesznek elérhetőek az új játékok, addig is szemezgessetek a kínálatból!

PlayStation Plus Extra és Premium új játékai:

  • Back 4 Blood (PS5, PS4)
  • Devil May Cry 5: Special Edition (PS5)
  • Devil May Cry 5 (PS4)
  • Dragon Ball FighterZ (PS4)
  • Erica (PS4)
  • Jett: The Far Shore (PS5, PS4)
  • Just Cause 4 (PS4)
  • Life Is Strange (PS4)
  • Life Is Strange: Before the Storm (PS4)
  • Omno (PS4)

 

PlayStation Plus Premium Classics új játékai:

  • Hot Shots Golf 2 (PS1)
  • Star Wars Demolition (PS1)
  • Syphon Filter 3 (PS1)

 

Jó játékot!

Update! Úgy tűnik, némi hiba csúszott a gépezetbe, így kisebb változásra számíthatunk: a Sayonara Wild Hearts mégsem csatlakozik a PS Plus kínálatához.

15.
15.
crytek
#14: Többek között ezeket is kiszedték mire hozzánk is elért + az összes metal gear solidot. Silent Hillek is jók volnának pl
14.
14.
zozo76hun
Azert mondjuk a KILLZONE 1,2, RESISTANCE 3 nem lenne rossz.

Egyedul a RETURNAL amivel jatszottam a premium-bol, de az meg tiszta szivattyu, az elso boss-on sem birtam atmenni, szoval ja, nekem baromira megerte...
13.
13.
RangerFox
#11: US Store-on benne van.
12.
12.
crytek
#11: Ha van usa accos ismerős akinek van előfizetése meg kéne nézetni. Mert szerintem ott van. Ha nem lenne hír lett volna abból is
11.
11.
JohnSpartan
#10: Simán el tudnám képzelni de, én inkább olyanra tippelek mint ennél a Sayonara Wild Hearts cuccnál... baszták belerakni...
10.
10.
crytek
#9: Nem lehet hogy régiókorlátos? Nem ez lenne az első ilyen game.. Ezzel is cigánykodnak a mai napig :(!
9.
9.
JohnSpartan
Nem tudja valaki hogy mièrt nincs mèg mindig benne a classic csomagban a decemberben beígért Heavely Sword?

Gondoltam várok vele hátha csúszik vagy valami de, kicsit már fusztráló hogy azóta sincs benne mèg...
8.
8.
RangerFox
Pont a Sayonara Wild Hearts az egyetlen, ami érdekelt volna... :D
7.
7.
crytek
#6: Elég volna ha a nyitásra (nálunk) kivett címeket visszapakolnák. Azt még értem hogy third party játékokért komoly összegeket kell csengetni, de hogy a saját címeket se képesek bent tartani. Ez kb olyan mint a ms kivenne minden gears of wart meg halot a game passból. Nevetségesek...
6.
6.
maktub
#3: Az alapkínálat tényleg erős, azonban, ahogy bővítik a katalógust az szerintem egyáltalán nem nevezhető annak. A saját hirdetőanyaguk szerint november legnagyobb dobása a Rainbow Six: Siege volt, decemberé a WWE 2K22, a mostani hónapé pedig a Back 4 Blood.
Vicc. Legalább a Sackboy vagy a Kena bekerült volna mostanra, de egyre inkább úgy tűnik, hogy túl sokat várok tőlük.
5.
5.
Zisten
Nem zavar, ha ilyen gyengébb hónap van. Ami benne van és érdekel se tudom letolni. Arra jó volt ez az előfizetés, hogy ne hosszabítsam meg. Nem tudom kitolni a címeket, nincs annyi időm. Bőven elég az a 3 amit a sima PSPLUS ad.
4.
4.
Doomsayer
#2: Hát igen, ezek a szolgáltatások ilyenek. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy megéri-e neki fizetni, vagy éppen nem. Én a Game Pass-t 2-3 évre veszem előre (jó olcsón), mert szeretem, hogy akármi is legyen, mindig ott van és elérhető egy nagy halom játék. Hogy mennyit használom, az más kérdés, mert van, amikor 1-2 hónapig még a Box-ot sem kapcsolom be (de a PC-n és a Steam Deck-en sem játszok GP cuccal), máskor meg egymást érik a jobbnál jobb címek, amiket magam is megvettem volna.

Ezért úgy látom, hogy ha valakinek van kedve havonta mérlegelni és eldönteni, hogy kell, vagy nem kell neki a dolog az is jól teszi, meg az is, aki három évet vesz egyszerre. Persze, ha valaki sosem játszik vele, mert mindig COD, Fifa, vagy valami hasonló az ízlése, akkor tényleg nem kell kifizetni. Viszont szerintem a mai játékárak mellett felesleges szidni a cégeket a bekerülő címekért, mert olyan lehet, hogy nem az én ízlésemnek megfelelő egy játék, de olyan nem kerül be egyiknél sem, ami teljesen játszhatatlan és univerzálisan használhatatlanul rossz lenne.
3.
3.
zoli12i
#2: Van benne 100+ játék
Mit kéne még bele rakniuk? Nem kötekedésből kérdezem, mert tényleg kíváncsi vagyok.
2.
2.
maktub
Ha a Sony többnyire leszerepelt Game Pass-címekkel képzeli el az Extra katalógusának a bővítését nem hiszem, hogy megújítom az előfizetésemet. Kb. a Stray óta amúgy sem játszottam ki onnan semmit.
1.
1.
NathanDrake
Kíváncsian várjuk, Méhes véleményét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...