Ilyen grafikai beállításokra számíthatunk konzolon a Hogwarts Legacy-ben

Link másolása
Következő hónapban jelenik meg PC-re és újgenerációs konzolokra a várva-várt Harry Potter világában játszódó Hogwarts Legacy, ilyen grafikai opciók mellett élvezhetjük majd konzolokon.

Kétségkívül a Hogwarts Legacy az egyik legjobban várt játék 2023-ban, a Harry Potter világában játszódó szerepjáték uralja a Steam előrendelői toplistáját. Pár napja derült ki, hogy többek között Simon Pegg is szerepelni fog a játékban szinkronszínészként, tegnap pedig a hivatalos gépigényére is fény derült. Most a Portkey Game Support jóvoltából azt is megtudhattuk, hogy milyen grafikai beállítások mellett élvezhetjük majd a Hogwarts Legacy-t újgenerációs konzolokon.

A legtöbb játékhoz hasonlóan a Hogwarts Legacy is rendelkezni fog egy Fidelity és egy Performance móddal. Előbbi mellett 30fps-sel játszhatunk majd a játékkal, magasabb felbontás mellett, a Performance módban pedig a 60fps-t fogja megcélozni a játék. Az nem derült ki, hogy milyen felbontás és grafikai részletesség mellett fogja elérni ezt a játék, azonban megfelelő kijelzővel párosítva élvezhetjük majd a VRR-támogatást is. 

A Hogwarts Legacy február 10-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. A játék április 4-én megjelenik Xbox One-on és PlayStation 4-en is, július 25-én pedig Nintendo Switchre is ellátogat.

6.
6.
honest guy
#5: Nem. Csak egy büdös paraszt. Simán törölni kellene az ilyen kommentjeit floodolásért. Kurva unalmas, hogy állandóan ugyanazt kommenteli ezredszerre.
5.
5.
Kamukaze
#3: Külön létforma, egy másik dimenzióból. De egyébként tényleg szórakoztató :)
4.
4.
crytek
#2: Mert konzolra ha mindent veszünk One X, Series X, Series S, PS4, ps4 pro , ps5 akkor ez 6 db.... nos pc-n többszáz ezer konfig létezik és pc-n ugye még ott vannak a lassitó tényezők is a driverek meg minden szarság. Na hát ezért..
Meg amit te pc-n 4k maxon látsz azt te sose fogod úgy látni konzolon mert ott trükköznek a felbontással stb ahogy már pc-n is megy hogy legyen sebesség DLSS, FSR, XesS stb..

Konzol olcsóbb de pc-n szebb és több fpsed lehet mindenki eldönti neki melyik kell
3.
3.
marcoco
#1: néha besírok a nevetéstől a kommentjeiden XD
2.
2.
Daniel21
A PC-s gépigényéhez viszonyítva fájó belegondolni, hogy a magas beállítások mellett (Series X / PS5) csak 30fps. Úgy megbocsájtást nyerhet ha legalább 1440p + max részletességgel meg lenne a stabil 60fps.
Ha Pc-re tudnak rendesen optimalizálni, konzolra miért nem? ¯\(ツ)/¯
(Amúgy a játék engem hidegen hagy.)
1.
1.
crytek
Ezt a játékot várom legjobban a game passba. Bízom benne hogy 2025 előtt már megkapjuk majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...