Mégis feléledhet a Scalebound?

  • Írta: szlav
  • 2023. január 15.
  • Pletyka
Link másolása
Már viccelni is rossz a Scalebound feltámasztásával, de mégsem mehetünk el szótlanul az efféle pletykák mellett. Azt csicsergik a madarak, hogy a PlatinumGames és a Microsoft újra eelővette a Scaleboundot.

Az előző konzolgeneráció egyik legnagyobb tragédiája a Scalebound törlése volt. A Microsoft és a PlatinumGames 2014-ben mutatta be közösen a hatalmas sárkányokkal operáló akciójátékot, melyet az Xbox One egyik legizagalmasabb exkluzív címének terveztek. Mit tudjuk, ebből végül nem lett semmi, a projekt zsákutcába futott, 2017-ben pedig végleg jegelték azt. Úgy tűnik azonban, hogy a sárkányok a sírból is képesek visszatérni - habár nem először hallunk ilyen jellegű szóbeszédeket, most igen megbízható forrásból érkezett a pletyka, miszerint a Microsoft és a PlatinumGames újra előveheti a törölt játékprojektet.

A pletyka az XboxEra Podcast legfrissebb adásában, a rendszerint megbízható belsős játékipari híreket szállító Shpeshal_Nick szájából hangzott el. Az úriember a közelmúltban két különböző forrásból is azt a hírt kapta, hogy Hideki Kamiya fejlesztőcsapata újra összeállt a Microsofttal, és kapaszkodjatok meg: a tervek szerint valamilyen formában újra szeretnék éleszteni a sokak által már rég elföldelt Scaleboundot.

A megállapodás részletei persze nem ismertek (és egyébként is, egyelőre csupán pletykáról van szó), azt pedig leszögezhetjük, hogy ha valaha is feltámad a Scalebound, annak megjelenése még hosszú-hosszú évekre lehet. Mindenesetre örömhír lehet ez azok számára, akik az Xbox One első évei óta szerették volna meglovagolni a gigászi sárkányokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...