Scalebound XBOXONE

Xbox One-exkluzív játék a PlatinumGamestől.
Típus: Akció

Nem, továbbra sem készül a Scalebound

Úgy tűnik, hogy ideje lesz végleg elengednünk a jelenlegi konzolgeneráció egyik régen törölt Xbox-exkluzívját, a Scaleboundot. Phil Spencer ismét megerősítette: nem dolgoznak titokban a sárkánylovaglós akció-szerepjátékon.

A Platinum szívesen elkészítené a Scaleboundot

A Scalebound 2013 óta készült a PlatinumGames gondozásában, egészen addig, amíg a Microsoft 2017-ben le nem lőtte a projektet. A két vállalat azóta külön vizekre evezett, de a japánok még ma is szívesen elkészítenék a félbehagyott játékot.

Switch-exkluzívként tér vissza a Scalebound?

A legújabb pletykák szerint a Nintendo mentheti meg a 2017-ben lelőtt Scaleboundot, ami eredetileg a Platinum Games kizárólag Xbox One-ra fejlesztett játéka lett volna.

Mégis elkészülhet a Scalebound?

Azután, hogy a Microsoft lelőtte a Platinum Games játékának fejlesztését, a redmondiak úgy döntöttek, megújítják annak védjegyét. Állítólag egy belsős csapat már át is vette a projektet.

A Microsoft törölte a Scaleboundot

A felröppent pletykák után a Microsoft egy nemrég kiadott közleményben megerősítette, törölték a Platinum Games 2014-es E3-on bejelentett exkluzív címét, a Scaleboundot.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: A második galériafrissítés

Tegnap lefutottak a nagy konzolgyártók konferenciái, és így nem csak új videókkal lettünk gazdagabbak, hanem valóságos képözön zúdult ránk. A mai felhozatalban Gears of War 4-et, Forza Horizon 3-at, Resi 7-et és Tekken 7-et is találtok.

E3 2016: Ilyen lesz egy bossharc a Scaleboundban

Maga Hideki Kamiya lépett színpadra a Microsoftnál, hogy bemutassa álmai játékát, a Scaleboundot. A gameplay demóban egy bossharcot láthattunk, a legnagyobbat, amit a PlatinumGames valaha is készített.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!