Scalebound XBOXONE

Xbox One-exkluzív játék a PlatinumGamestől.

Mégis feléledhet a Scalebound?

Már viccelni is rossz a Scalebound feltámasztásával, de mégsem mehetünk el szótlanul az efféle pletykák mellett. Azt csicsergik a madarak, hogy a PlatinumGames és a Microsoft újra eelővette a Scaleboundot.

A PlatinumGames feltámasztaná a Scaleboundot

A japán stúdió csak nem akarja elengedni az évekkel ezelőtt törölt Scaleboundot, ráadásul Atsushi Inaba és Hideki Kamiya egy interjúban egyenesen Phil Spencerhez szólva jelezték, ők még mindig nagyon szeretnék összehozni ezt a játékot.

Scalebound - Hideki Kamiya elnézést kér

A Scalebound a PlatinumGames nagyszabású, Xbox One-ra szánt játéka lett volna, ám végül a süllyesztőben végezte. Hideki Kamiya egy interjúban számba vette, mi vezetett a projekt halálához, és egyúttal elnézést is kért mindenkitől a csalódásért.

Nem, továbbra sem készül a Scalebound

Úgy tűnik, hogy ideje lesz végleg elengednünk a jelenlegi konzolgeneráció egyik régen törölt Xbox-exkluzívját, a Scaleboundot. Phil Spencer ismét megerősítette: nem dolgoznak titokban a sárkánylovaglós akció-szerepjátékon.

A Platinum szívesen elkészítené a Scaleboundot

A Scalebound 2013 óta készült a PlatinumGames gondozásában, egészen addig, amíg a Microsoft 2017-ben le nem lőtte a projektet. A két vállalat azóta külön vizekre evezett, de a japánok még ma is szívesen elkészítenék a félbehagyott játékot.

Switch-exkluzívként tér vissza a Scalebound?

A legújabb pletykák szerint a Nintendo mentheti meg a 2017-ben lelőtt Scaleboundot, ami eredetileg a Platinum Games kizárólag Xbox One-ra fejlesztett játéka lett volna.

Mégis elkészülhet a Scalebound?

Azután, hogy a Microsoft lelőtte a Platinum Games játékának fejlesztését, a redmondiak úgy döntöttek, megújítják annak védjegyét. Állítólag egy belsős csapat már át is vette a projektet.

A Microsoft törölte a Scaleboundot

A felröppent pletykák után a Microsoft egy nemrég kiadott közleményben megerősítette, törölték a Platinum Games 2014-es E3-on bejelentett exkluzív címét, a Scaleboundot.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.