Újabb játékmenet videón a Wo Long: Fallen Dynasty

Link másolása
Az IGN jóvoltából most hosszabban is bepillantást nyerhetünk a Wo Long: Fallen Dynasty játékmenetének későbbi szakaszába.

A Wo Long: Fallen Dynasty megjelenéséhez közeledve egyre több információ lát napvilágot a játékról. Nemrég közelebbről is szemügyre vehettük a játékban fellelhető fegyverarzenált, valamint végig követhettünk egy boss harcot is benne. Most az IGN jóvoltából belenézhetünk abba, hogy milyen is a játék későbbi szakaszában az élet egy jól felszerelt, erős karakterrel. A Nioh-játékok szerelmesei bizonyára megtalálják a számításukat benne.

A Wo Long: Fallen Dynasty március 3-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játék első naptól elérhető lesz a Game Pass kínálatában.

7.
7.
adamsfamily
#1: Nekem ez volt a bajom a demoval.Konkrétan buta az AI.
6.
6.
crytek
Én már az ilyen "dagadt" csávón se fogok tudni átmenni....de a game pass miatt teszek egy próbát bár ilyen messzire mint a videóban a srác nem fogok jutni az tuti
5.
5.
Őrnagy
Durva, hogy 1. naptól elérhető GP-ben.
4.
4.
Markijoe
Nálam instant buy, nagyon várós!
3.
3.
Jarl Balgruuf
#1: Na soulsban olyat nem fogsz látni hogy szépen megvárják egymást.
2.
2.
DragonBleacPiece
Semmi kedvem mégegyszer végigvinni a nioht, csak más skinnel. Báááár..
1.
1.
silkgoat
Az azert eleg komoly hogy csavokam mellett ket meterre kibelezed a tarsat az meg csak vakarja a toket amig meg nem kopogtatja a fohos a vallat hogy de most vele is vegezne. Ertem en hogy souls jellegu meg minden de ez igy elegge kiabrandito :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...