A Dead Space-remake még a saját technikai igazgatójának is túl ijesztő

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 23.
  • Érdekesség
Link másolása
David Robillard technikai igazgató egy interjújában elmondta, hogy amikor éjszaka játszik a Dead Space remake-kel, nem tud fejhallgatót használni.

David Robillard, a Dead Space remake technikai igazgatója interjút adott a hamarosan érkező videójátékról. A Gamesradar oldalán megjelent beszélgetésben az igazgató beszámolt arról is, hogy éjszaka nem mer fejhallgatóval játszani, mert azzal annyira bele tudja magát élni a hátborzongató kalandba, hogy túlságosan félelmetes az összhatás. 

"Amikor éjszaka játszom vele, nem tudom magamon tartani a fejhallgatót." - vallotta be. - "Egyszerűen túlságosan félelmetes. Túl élethűre sikerült az atmoszféra. Nem csak vizuálisan, hanem ahogy a hangot, a környezetet, az effekteket egymáshoz illesztettük, egyszerűen vérfagyasztó a végeredmény."

A Dead Space-t az alapoktól kezdve az EA rázza teljesen új köntösbe, segítséget pedig az Assassin's Creed: Valhalla játékigazgatója nyújt: Eric Baptizat, mellette pedig Roman Campos-Oriola kreatív igazgató munkálkodik. A játék fejlesztői a rajongókkal is konzultáltak, hogy az eredeti játék világához, élményéhez hűek maradjanak, miközben új játékmenet-tartalmakat és fejlesztéseket is készítenek. 

A Dead Space remake január 27-én jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokra, PC-re, emellett már valamennyi platformra előrendelhető. 

8.
8.
JohnSpartan
Akkor ez a csóka nem egy igazi horror fanatista! Horror játèkot csak is kizárólag fejhallgatóval vagyok hajlandó játszani! Ès enyhèn túlzásnak èrzem ezt a bagatel kijelentést hogy túl para... A Kedvenc horror játékom volt mindig is a DS-1 de csak egy volt olyan ami túl tutta szárnyalni az az Alien Isolation volt! Ha már van fegyver amivel tudom hentelni a lényeket akkor az már kivesz a hangulatból. Ezèrt is volt olyan jó az Isolation! De azèrt hozzá tennèm hogy a DS-1 ben tènyleg baszó volt a hanghatás!
7.
7.
hedzsooo
Jol van nagypapi, de fel kellene mar fognod/dolgoznod hogy 2008-ban, azaz 15 eve volt aki meg 1 gondolat sem volt akkoriban... ;)
6.
6.
crytek
#5: -Nem kerülne mivel EA cucc 1 év és 100%-ott lesz szóval ez nem eldöntendő dolog.

A másik meg nem a játékkal van a bajom hanem ezzel a nyomorék szerepléssel reklámozással. Egy kult játéknak nem kell ez a nevetséges dolog
5.
5.
NathanDrake
#2 Ha belekerűlne Gamepassbe akkor már nem lenne a legalja,ugye?
4.
4.
Animejetix
Én speciel kiábrándítónak tartom a végtelen rámzúduló HUD hegyeket, a játék tele van. Összes részét kitoltam de nem emlékszek hogy ijesztő lett volna. Egy fasza scifi lövölde! Viszont!
Egy Alien Isolation meg egy SOMA! Na azok odabasznak! Érzed az univerzumot is, a magányt, a kiszolgáltatottságot! Végtelen űrt! És csak te meg a szörny!
3.
3.
GemForge
Ilyen para? De baró! Akkor sem veszem meg 30-ért, ha rappeltek hozzá!
2.
2.
crytek
Jaj ez de gáz...mindegy mivel csak legyenek a hírekbe. Legalja
1.
1.
DragonBleacPiece
Ugyanígy voltam az alien isolation és a SOMA játékokkal, pedig nem vagyok ijedős, de az atmoszféra meg a hangok megsokszorozzák az élményt. Főleg egyedül.. a sötét szobában.... elbújok a szekrénybe, és az alien hirtelen kiránt és megesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...