Ekkor érkezhet a The Lord of the Rings: Gollum

A Daedalic Entertainment hányattatott sorsú játékának megjelenését számtalanszor halasztották el. Úgy látszik azonban, hogy már nem kell sokat várnunk a megjelenésére.

Még 2019 elején jelentették be, hogy Gyűrűk Ura-játék készül Gollammal a főszerepben. Azóta sajnos számtalanszor elcsúsztatták a játék megjelenését, legutóbbi bejelentéskor határozatlan időre. Úgy látszik azonban, hogy már nincs is olyan messze a végleges megjelenési dátuma, hiszen a Nacon Gaming pénzügyi előrejelzése alapján az alkotás még idén megjelenik. 

Egészen pontosan 2023. áprilisa és szeptembere között várható a játék megjelenése, ennél pontosabb dátum azonban sajnos nem derült ki. Az eddig látottak alapján a Gollam főszereplésével készülő projekt egy lopakodásra kihegyezett kalandjáték lesz, mely PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re fog megjelenni a közeljövőben. 

 

4.
4.
Robertóóó1998
3.
3.
zoli12i
Huh bazmeg! Szerencse, hogy éppen nem ittam semmit, mert úgy fel nevettem ezen a képen :D
Jesus!
2.
2.
mohaneji
#1: Azt nézd meg hogyan ábrázolták az 1977es Hobbit rajzfilmben és egyből nem ez lesz életed legcsúnyább gollamja :D
1.
1.
markoci555
mindig megfeledkezek a kinézetéről és azt gondolom, akár egy jó játék is lehet, aztán szembejön egy ilyen kép, és az élettől is elmegy a kedvem :D
csak arra tudok gondolni, hogy ki volt az, aki erre rábólintott, hogy igen, jó lesz?
Mert oké, hogy Sméagolnak nem kell jól kinéznie, de itt olyan fajta irányba mentek el, ami elképzelhetetlenül röhejes is egyszerre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...