Hónapokat csúszik a The Lord of the Rings - Gollum

  • Írta: gorien
  • 2022. július 25.
  • Csúszás
Link másolása
Habár a Daedalic Entertainment már biztosan vélte látni a The Lord of the Rings – Gollum megjelenését, most mégis úgy döntött, hogy szükség van még egy kis időre a rajongókat megillető játékélményhez.

A Daedalic Enterainment három évvel ezelőtt fedte fel terveit a The Lord of the Rings – Gollummal kapcsolatban, idén májusban pedig már be is lőtte a megjelenési dátumot szeptember 1-jére, így épp az amazonos A hatalom gyűrűivel egy időben érkezett volna – még ez a dátum szerepelt a kiadó Nacon néhány héttel ezelőtti músorában is.

A stúdió és a kiadó azonban végül úgy döntött, hogy kell még idő ahhoz, hogy végleges testet ölthessen a Daedalic víziója, illetve hogy az olyan legyen, amivel a játékosok is maximálisan elégedettek lehetnek. Ennek érdekében több hónappal elhalasztják a Gollumot – hogy pontosan mennyivel, azt nem árulták el, és így értelemszerűen újabb dátumunk sincs még.

A The Lord of the Rings – Gollum PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen lesz játszható.

8.
8.
crytek
#7: Ez a maguk kedvében lenne ,mert ha megnézed a cég munkásságát eddig 0 nagy címet tettek le az asztalra és nem igen voltak kasszasiker címeik. Erről meg user szempontból jót még nem halottam hogy bárkinek is tetszene..és a csúfos bukásnál a kezdeti sok millió eladás nélkül csak jó lenne nekik is. De ők tudják az biztos hogy a heti eladási listákban nem igen fogja átrendezni a top 10-et majd :)
7.
7.
NathanDrake
#4 Nem mindegyik fejlesztő fog a kedvedbe járni, Péter.
6.
6.
KopyAti
Vártam, de az a gameplay megriasztott. Sztem el kellett volna hagyni az előző gent, talán segített volna rajta. Meglátjuk ez a plussz idő min fog változtatni. Én bírom Szméagolt!
5.
5.
Dark_Temptation
már a bejelentéskor bukásra volt ítélve. Őszintén ki a fasz akar egy ilyen szarral játszani? Styx shadow of darkness copy az egész. meg gollam mint főhős? hagyjuk már.. bohócok...
4.
4.
crytek
Szerencsétlenek. Addig vergődnek amíg 0 day ps plus/game passba küldik hogy legalább onnan legyen majd bevétel
3.
3.
Kamukaze
#2: Teljesen igazad van! Mikor néztem a filmeket egyáltalán nem volt könnyű, de végül sikerült kiverni rá.
2.
2.
Shao Kahn
Én Gollam puszta látványától elhányom magam, ezt a játékot pedig feleslegesnek érzem. Undorítóbb főhőst nem tudtak találni? Miért nem csinálnak olyan új Gyűrük ura játékot, amiben ember-tünde-törp főhős van?
1.
1.
Macifasz
Nem csodálom, amilyen ocsmányul nézett ki a pár hete kiadott gameplay videóban. Mint valami 10-15 éves cucc, amit valaki megtalált egy fiók alján és gondolta, mivel Gyűrűk Ura, úgy is venni fogják, mint a cukrot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...