Távozik a Rick & Morty társalkotója és szinkronhangja

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 25.
  • Hír
Link másolása
Justin Roilandet az Adult Swim csatorna távolította el a sorozatból a férfit ért családon belüli erőszakról szóló vádak miatt.

A kétszeres Emmy-díjas sorozat társalkotóját, Justin Roilandet súlyos testi sértéssel és családon belüli erőszakkal vádolja egy korábbi barátnője. A feljelentés szerint a bántalmazás 2020 januárjában történt, aminek következtében a nő súlyos fejsérüléseket szenvedett.

Bár a feljelentés még 2020 májusában megtörtént, és volt is több előzetes meghallgatás, azonban a tárgyalás dátumát még nem tűzték ki.

A eset kapcsán az Adult Swim csatorna kirúgta Roilandet a Rick & Morty sorozatból, ezzel a két főszereplő szinkronhang nélkül maradt. A szerepet hamarosan újra kiosztják, a meghallgatások folyamatban vannak. Az ügy a Squanch Games (High on Life) stúdióját is érinti - Roiland elhagyta a vezérigazgatói pozícióját.

Roiland tagadja a vádakat, és az eddigi eljárások alkalmával is együttműködött a hatóságokkal. Amennyiben beigazolódik a bűnössége, úgy akár 7 év börtönt is kaphat.

9.
9.
Hab
#6: Ez elvikérdés, az önbíráskodás nem jó, mert olyanon is csattanhat aki ártatlan. Másrészt te sem vagy teljesen tisztában a körülményekkel, mert nem tudod mennyire hitelesek ezek a felvételek. Nem Roiland-ot akarom védeni, hanem azt az elvet, hogy az igazságszolgáltatásnak kell ítéletet hoznia és büntetést kiszabnia.
Ha ezzel zsigerből nem értesz egyet, akkor óriási gondok vannak veled, mert ez egy kaotikus társadalomhoz vezet.
8.
8.
Obi Wan Kenobi
#7: Lehet, nyilván, emberként jogod van hozzá, viszont talán szerencsésebb lenne abban a helyzetben megosztani, ahol a szükséges munkát elvégezted ahhoz, hogy komolyan is lehessen venni.

Többi részével amit írtál csak zsigerből nem értek egyet, de nem akarok jobban belefolyni ebbe mert értelmetlen.
7.
7.
nemfontos
#6: Véleményt a boszorkanyuldezzel kapcsolatban fogalmaztam meg te pedig arról beszélsz amivel megvadoltak.
Próbáld értelmezni amit írtam.
Másfelől pedig véleményem akkor is lehetne ha ez nem így volna mint ahogyan neked is van és le is írtad.
6.
6.
Obi Wan Kenobi
#5: Ha nem vagy teljesen tisztában azzal, hogy pontosan mi is van, akkor miért alkotsz véleményt?

Ráadásul nem igazán kell a bíróságnak kimondania hogy "rosszat csinált" valaki, ha egy telefonbeszélgetésben mond undorító dolgokat egy kiskorúnak. Szerintem ha a te gyerekeddel történne, akkor nettó feljelentenéd, de inkább megvernéd.

De persze, nyilván hazudik mindenki.
5.
5.
nemfontos
#3: Először is nem ismerem az ügy részleteit, másrészt arra vannak a hatóságok hogy ezt kiderítsék, harmadrészt arra vannak a bíróságok hogy bűntény esetén kiszabják a megfelelő büntetést. Amíg mindez nem történt meg, addig nem biztos hogy tönkre kellene tenni valaki életét, hátha nem az derül ki az ügy végén, amit te gondolsz.
Ebben a fajta társadalmi berendezkedésben ami ott van, elvileg ez a dolgok rendje. Máshogy is lehet persze, de akkor viszont ne hazudjuk azt, hogy mindenkinek jár az ártatlanság vélelme.
4.
4.
Hab
#3: Senki nem írta, hogy kamuzik az áldozat. Valakinek a bűnösségét meg a bíróság dolga megítélni, addig megilleti az ártatlanság vélelme. Persze, ha a szerződésében van erre vonatkozó kitétel, akkor rendben.
3.
3.
szlav
#1: Ha iszonyatmód érdekel a dolog, akkor nem nehéz megtalálni azt a rögzített telefonbeszélgetést sem, ahol Roiland egy kiskorú lánnyal beszélget... elég gusztustalan dolgokról. Ha már az nem elég, hogy a barátnőjét úgy megverte, hogy a fejsérülésével kórházba kellett vinni. Kezd elég kínos lenni, hogy sokaknál minden hasonló esetben csípőből az a reakció, hogy kamuzik az áldozat.
2.
2.
Nothing
#1: Unfair indeed, de valószínűleg a szerződésébe van foglalva, hogy ilyen esetben a stúdió jó híre az elsődleges. A szórakoztatóipar ilyen.
1.
1.
nemfontos
szóval megint kirúgnak valakit bemondásra... tényleg elég ennyi? Ezek szerint a középkorban a boszorkányperek teljesen rendben voltak, hiszen ugyanilyen szisztéma szerint működtek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...