Pénteken érkezik a GoldenEye 007 felújított változata

  • Írta: szlav
  • 2023. január 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Régóta vártunk a GoldenEye 007 nagy visszatérésére a modern platformokon, ez a várakozás pedig a héten véget ér. A Microsoft bejelentette, hogy a játék még a héten elérhetővé válik Xbox-konzolokon és Nintendo Switchen.

Az 1997-es klasszikus first-person shooter végre modern rendszereken is játszhatóvá válik! Az új átirat érkezését még a tavaly szeptemberi Nintendo Directen jelentették be hivatalosan, ma pedig a Microsoft úgy döntött, hogy még az esti Developer Direct előtt lerántják a leplet a dátumról: január 27-én, azaz most pénteken érkezik a játék Xbox-konzolokra és Nintendo Switchre.

Azt már biztosan tudjuk, hogy a játék elérhető lesz az Xbox Game Pass előfizetői és a Nintendo Switch Online + Expansion Pack előfizetői számára, érdekes kitétel azonban, hogy a Nintendo konzolján csakis így játszhatunk majd vele, hiszen önálló címként nem árusítják majd azt az eShopban.

Habár az Xbox-konzolokra újított port 16:9-es képarányt, 4K-s felbontást, új irányítási opciókat és achievementeket is kap, sokan jobban járnak vele, ha Nintendo Switchen vágnak bele a nosztalgiázásba. Tudniillik ugyanis, hogy amíg mindkét platformon elérhető lesz a GoldenEye 007 kampánya, az online multiplayer csak Nintendo Switchen tér vissza - Xbox-konzolokon kénytelenek leszünk beérni a négyfős osztott képernyővel.

2.
2.
Sz0ty1
Újrajátszottam a GamePass-on. Gyerekkorom nagy kedvence volt. Akkoriban nagyon hosszúnak tűnt, most nagyon rövidnek. Igazán nosztalgikus élmény volt.
1.
1.
crytek
Remake-et is kaphatott volna igazán...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...